Forumda İsim Vermeden Ona Buna Laf Atanlara Uyuz Olanlar Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
edit

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye

Necmati

Necmati

Üye
admin dedin mi duracan :utan

Mert

Mert

Üye
10 numara adammışım zamanında :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Kimse göremedi ben bir sır perdesi olarak kalacam her zaman :ehe
Nereyi kazandın ? Hangi bölüm ?

Mert

Mert

Üye
itü imalat mühendisliği. şu toplulukların ankara toplantısı bi şeyi olursa senin üniversiteye gelip seni bulacam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni bulup napıcan yahu :D sessiz sakin kendi halinde bir adamım :D yanımda olsan 5 dk sabredemezsin sıkıntıdan :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada tebrik ederim hayırlı olsun. Ankarayı sattın demek püüüü

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
Resmen gelme dedin heee :D Bulacam seni, atılım'da çayını içecem(burdan ifşa ediyorum seni)
Ankara soğuk yau, 18 yıldır ağlatıyor kışı :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk kar Atılıma yağar mesela. Merkeze daha sonra yağıyor :ehe Mevsim değiştiriyoruz okula gidince sürekli. merkezde yaz atılımda kış atılımda yaz merkezde kış. Zaten hayat hikayem yazılı forumda :ehe
Revengeful - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Nextman
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Benim de girmemde mahsur yoktur herhalde :)

Mert

Mert

Üye
ciddi ciddi hayat hikayesi ahaha :D
ankara'da kış da güzeldi be, parkanın içinde kedi gibi kıvrılır yatardım :d: otobüs beklerken hoş değildi ama güzeldin be ankara. içimi boşalttım burda :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
ciddi ciddi hayat hikayesi ahaha :D
ankara'da kış da güzeldi be, parkanın içinde kedi gibi kıvrılır yatardım :d: otobüs beklerken hoş değildi ama güzeldin be ankara. içimi boşalttım burda :D
Evden mi attı la ailen neden parkta yatıyon :d:

Mert

Mert

Üye
Evden mi attı la ailen neden parkta yatıyon :d:
müdür yardımcısı kaloriferi açmazdı, burdan sevgilerimi gönderiyom fatih hocama :D
ama istanbul'da parkta yatacam ciddi ciddi. okulun yurdu çıkmadı, kyk'da maaşı evini falan her şeyini sordu, ondan da umutsuzum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Face'de itünün itiraf sayfası vardır. oraya yaz ev arkadaşı arıyorum kiraya ortak olurum de :D

Mert

Mert

Üye
gördüm birkaç ilan ama sabah küvette uyanmak istemiyorum :D en geç 4 aya kadar yurt çıkıyormuş, o sırada orduevi, okulun kütüphanesi falan idare edecem. istanbul gecelerini hiçbir mecaz kullanmadan tamamen gerçek anlamıyla yaşayacam :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yurt daha kötü sokaklardan :D

Mert

Mert

Üye
devlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onu :D ama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var <3<3

Üst Alt