forumda conter-strike göremedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

984657

Üye
    Konu Sahibi
forumda conter-strike göremedim :)
arkadaşlar şu başlığın altına adam gibi emilatörle çalışan telefonlarımızın hızına gücüne yakışan kaliteli bir cs bulma vakti geldi sanırım :) sağda solda gördüm yok iphone n.o.v.a tarzı şeyler övmüş durmuşlarda bu da boru değil senelerin symbianı. ben 7610 da oynuyordum cs bilen bilir boru değil yani :) bakınıyorum bulursam paylaşacağım. bilen duyan elinde olan varsa ya da kazara forumda kaçırdığım bir konu varsa yardım ederseniz sevinirim. hadi bir el atın da halledelim şu işi telefonlar az işe yarasın sonuçta bu işletim sistemini tercih edenler kullanıyor bu forumları. yardımlarınızı bekliiyorum.(gözümden kaçmış veya bayatlamış bir konuya değinmiş isem affedin kanıma dokundu dünkü iphone gelip symbianın tahtına oturamaz. he oturursa da artık onu kullanırız :D )

yardım edeceklere teşekkür ederim. baş ağrıttığım için özür dilerim.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Bende zamanında sınıfta az oynamadım. Hatta bluetoot ile bağlanır kapışırdık s^3e gelirse çok güzel olur ama nokia uygulama ve oyundan ziyade yeni telefon çıkartmayı ön planda tutuyor. Bu yüzden daha çok bekliycez.

• Beğen
Tepkiler: spartuas ve 984657
spartuas

spartuas

Üye
Bende zamanında sınıfta az oynamadım. Hatta bluetoot ile bağlanır kapışırdık s^3e gelirse çok güzel olur ama nokia uygulama ve oyundan ziyade yeni telefon çıkartmayı ön planda tutuyor. Bu yüzden daha çok bekliycez.

He ya ne sarardı CS resmen kit yapardık sınıfta :D Herneyse bekliyelim görelim :D

• Beğen
Tepkiler: 984657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt