Uygulama Forumda Ben Ustayım Diyen Kişiler Gelsin Acil Yardıma İhtiyaç Var Ustalar Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Forumda Ben Ustayım Diyen Kişiler Gelsin Acil Yardıma İhtiyaç Var Ustalar Bakın
ustalar sorunum büyük.s3 mini 4.1.2 kullanmıyorum root atmak istiyorum ama uygun dosya yok benim tele uygun olan.güncellemeden sonra oldu bu olay sitelerin hepsine baktım uygun dosyayı bulamadım.telefonun bilgileri bunlar bi el atın telefonu parçalamak üzereyim

burhankoxp22

Üye
kardeş sorununu anladım olabilir her roma ait root dosyası olmaya bilir onun için başka rom bul Ana bant sürümü degişik olan ve o bant sürümüne ait root dosyasını bul sonra odin ile flashla ve root yapabilirsin
" " bu root dosyası
" " bu rom link ki
ilk olarak romu telefona flashla sonra tekrar download moda alıp root dosyasını yüklersin ve sonuç olarak telefonun rootlanmış olur istersen yardımcı olabilirim teamwiewer ile :) kolay gelsin bu aşamalarda her hangi bir yanlışlık yaparsan telefon hard brick veya kullanılmaz hale gelebilir bu tüm samsunglar için geçerlidir

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorununu anladım olabilir her roma ait root dosyası olmaya bilir onun için başka rom bul Ana bant sürümü degişik olan ve o bant sürümüne ait root dosyasını bul sonra odin ile flashla ve root yapabilirsin
" " bu root dosyası
" " bu rom link ki
ilk olarak romu telefona flashla sonra tekrar download moda alıp root dosyasını yüklersin ve sonuç olarak telefonun rootlanmış olur istersen yardımcı olabilirim teamwiewer ile :) kolay gelsin bu aşamalarda her hangi bir yanlışlık yaparsan telefon hard brick veya kullanılmaz hale gelebilir bu tüm samsunglar için geçerlidir

Root atmayi biliyorum ama rom flashlamayi hic bilmiyorum orijinal bir usb kablosu almaya gidiyorum simdi onu tedarik edince gelecem hemen simdiden tesekkurler

burhankoxp22

Üye
hocam burdayım sitede online yim istesen yaparız sıkıntı olmaz

- - - Eklendi - - -

siteden pm"mesaj" atarsan daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

geldiginde sitede biraz beklersen iyi olur 15- 20 dk felan geç yanıt verebilirim sen o arada dosyaları indir

- - - Eklendi - - -

offline oldugun için çıkıyorum akşam tekrar girerim siteye bir saat belirleriz o zaman hallederiz istersen

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim ama bizim teleoncu arkadaşa gtürdüm 30 dkda halletti verdi bana sanada çok teşekkr ediyorum

burhankoxp22

Üye
:D zaten o kadar sürecek birşeydi önemli degil konuya geri dönüp bilgilendirdigin için sagol bazıları hiç geri dönmüyor insan ister istemez sitem etmek istiyor

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
:D zaten o kadar sürecek birşeydi önemli degil konuya geri dönüp bilgilendirdigin için sagol bazıları hiç geri dönmüyor insan ister istemez sitem etmek istiyor

YOk kardesim forumda hep beraberiz yarin oburgun ben yardim ederim sana

Üst Alt