pelın_ muz57' Alıntı: Neco Ve Zaza dayı ha Genişletmek için tıkla ... ÖLE OLDU ilk onlar yardım ettı kımse gomedı benı MEGERSE SONRA BI BAKTIM HERKES GORMUS BEN NEREYE NE YAZDIMI BULAMDIM ONDAN AMA ŞİMDI YAVAŞ YAVAŞ COZDUM BU ISI :d
muz57' Alıntı: Neco Ve Zaza dayı ha Genişletmek için tıkla ... ÖLE OLDU ilk onlar yardım ettı kımse gomedı benı MEGERSE SONRA BI BAKTIM HERKES GORMUS BEN NEREYE NE YAZDIMI BULAMDIM ONDAN AMA ŞİMDI YAVAŞ YAVAŞ COZDUM BU ISI :d
JaNbErG Emekli Yönetici a21a , Seyfettin ,Exalans, AlperenBuğra ve Power maxicep için yaşayan efsanelerdir Alperenbugra hariç diğerleri artık pek uğramıyor foruma
a21a , Seyfettin ,Exalans, AlperenBuğra ve Power maxicep için yaşayan efsanelerdir Alperenbugra hariç diğerleri artık pek uğramıyor foruma
Amaru Shady Üye Pondusss' Alıntı: özellikle cep telefonlar genel de anti-nokia olarak tanıdığım "hoss" Genişletmek için tıkla ... vay be. Taa ne zaman yazmışım. Hâlâ aynı şeyler var aklımda
Pondusss' Alıntı: özellikle cep telefonlar genel de anti-nokia olarak tanıdığım "hoss" Genişletmek için tıkla ... vay be. Taa ne zaman yazmışım. Hâlâ aynı şeyler var aklımda