' ChaKıL Üye ilk maxicep galatasaraylılar listesine msj yazmıştım halit, revengeful,love prince sonra minoo aklıma gelenler şuan bunlar ilk dikkatimi çekenler sonra liste uzadı tabi
ilk maxicep galatasaraylılar listesine msj yazmıştım halit, revengeful,love prince sonra minoo aklıma gelenler şuan bunlar ilk dikkatimi çekenler sonra liste uzadı tabi
g1gfe4ds2 Üye Diablos baya dikkatimi cekiordu bide s60 takildiqim icin o zamanin admini simdinin sinirsiz cezalisi forumun ciddi emektarlarindan cilekes di
Diablos baya dikkatimi cekiordu bide s60 takildiqim icin o zamanin admini simdinin sinirsiz cezalisi forumun ciddi emektarlarindan cilekes di
Praetor Emekli Yönetici akif.....01' Alıntı: benımkı ilk codeys çok fena temalrı var saolsun bide nadır hakıkatlı konuları var Genişletmek için tıkla ... Ben de ilk kendi kendimi görmüştüm
akif.....01' Alıntı: benımkı ilk codeys çok fena temalrı var saolsun bide nadır hakıkatlı konuları var Genişletmek için tıkla ... Ben de ilk kendi kendimi görmüştüm
greenmile Üye benimde ilk praetor fazlasıyla dikkatimi çekmişti hatta düşünmüştüm bu adam fazlasıyla otoriter birine benziyor diye
benimde ilk praetor fazlasıyla dikkatimi çekmişti hatta düşünmüştüm bu adam fazlasıyla otoriter birine benziyor diye
Revengeful Emekli Yönetici Mocojojo' Alıntı: Kmse dkkatimi cekmedi.. aksine ben dkkat cektim Genişletmek için tıkla ... evet, robot un ile..
Mocojojo' Alıntı: Kmse dkkatimi cekmedi.. aksine ben dkkat cektim Genişletmek için tıkla ... evet, robot un ile..