Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foruma takılmak facebooktan uzaklaşmamı sağladı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silentattack
Üye
Konu Sahibi
Foruma takılmak facebooktan uzaklaşmamı sağladı
foruma takılmaya başladıktan sonra facebooktan soğudum. Kaçınılmaz son dün aksam gerçekleşti ve facebook umu dondurdum. Mutluyum gururluyum. Bunu önce yapmış olsam eksiklik hissederdim ama simdi hiç öyle bişey hissetmiyorum
MrTech
Üye
bende dondurdum bende girmiyordum hocam yazılımıda pazar yada pzt atcam suan evde degilim
Hemen hemen bende aynı durumdayım sabah 10 gibi açıyorum operayı ilk sekmede face ana sayfa ikinci sekmede face mesajlar üçüncü sekmede maxicep açık olur ki gece 3-4'e kadar takılırdım ama artık facede daha az takılıyorum sadece mesajlaşma var oda 1 kişiyle yani
operada hep böyle oluyo cevapla veya konuyu aç butonuna tıkladığım zaman cevaplanmamis gibi oluyor ama aslında cevap gitmiş oluyor. Operada flaş desteği olmadığı için sanırsam
Hemen hemen bende aynı durumdayım sabah 10 gibi açıyorum operayı ilk sekmede face ana sayfa ikinci sekmede face mesajlar üçüncü sekmede maxicep açık olur ki gece 3-4'e kadar takılırdım ama artık facede daha az takılıyorum sadece mesajlaşma var oda 1 kişiyle yani
operada hep böyle oluyo cevapla veya konuyu aç butonuna tıkladığım zaman cevaplanmamis gibi oluyor ama aslında cevap gitmiş oluyor. Operada flaş desteği olmadığı için sanırsam