Foruma Smiley Önerisi : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Foruma Smiley Önerisi : )
Arkadaşlar ve Sayın Yöneticilerimiz Slm,
Maxicep için bir öneri daha geldi aklıma kullandığımız smileyler çok sade ve standart smileyler forumumuzdaki smileyleri değiştirsek nasıl olur sizce internette gezerken smileyker buldum çok süperler bi bakarmısınız benim hoşuma gitti sizde beğenirseniz ve sitemiz serverler'ında boş alan varsa bu smileylerin uygun olanlarının eski smileylerle değiştirilmesini isterim sevgilerimle :).

Örnek Görüntü Olarak Bunları Verebilirim. :

Bu smileylerin tümü şu zip arşivindede var : )

Sitemize koyulması mümkünse beni çok mutlu edecektir :) Saygılarımla :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bence sade daha güzel olur...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
evet bencede çok güzeller. bu smileyler eklenirse güzel olur

NobLe

NobLe

Üye
Bence şimdiki smileyler güzel de tek sorun hızlı cevap bölümdeki smileyler keşke herkes kendi istedigi smileyi koyabilse arşivden veya kendi bilgisayarından:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bunların boyutları bizim forumdakinden büyük epeyi bir yük getirir düşünsenize
100.000 kişi felan bu smileyi kullanıyo
100.000*20kb/ortalama inanılmaz bi rakam çıkar:oha:

POWER

POWER

Üye
Siteye ağır yük getirecek.Ayrıca gereksiz kota/zaman alacaktır. Ufak boyutlu smileyler zaman içerisinde eklenmekte aten :)

Ozan

Ozan

Admin
Bence şimdiki smileyler güzel de tek sorun hızlı cevap bölümdeki smileyler keşke herkes kendi istedigi smileyi koyabilse arşivden veya kendi bilgisayarından:oke:
Bu yakın zamanda olacak, kullanıcılar kullanacakları smileyleri manuel olarak seçebilecek ve onlar çıkacak .. Yapılacaklar arasındaydı yani .

Diğer bir konu, başlığa açan arkadaşa cevap olacaktır.
Asıl o büyük smileyler, standart ve tüm fake banner larda, reklamlarda çıkan tipler ve kafalar. Bana açıkcası çok klasik ve sıkıcı aynı zamanda büyük geliyor sonuc olarak satır satır yazı yazıyoruz buraya o smiley yazıya koyuldugu an satırlar arası çirkin gözükecektir kaldı ki şu an bu tip büyük smileylerimiz var birkaç tane, bu sıkıntıyı yaşıyoruz ama kaldırmadım.

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
benimki sadece bir öneriydi sormak istedim fikirlerinizi :_?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
benimki sadece bir öneriydi sormak istedim fikirlerinizi :_?

Onlar da söylediler fikirlerini :)

Sitemkar mesajın altında fikrin kabul görmeyişinin üzüntüsü olmasın sakın :)
Fikirler forumumuzun gelişmesi için çok önemli! Bu yüzden siz çekinmeden -rasyonellik sınırları içinde elbet- sunmaya devam edin fikirlerinizi.
Kabul görenler uygulanır, kabul görmeyenlerin nedenleri açıklanır biz de yolumuza devam ederiz ;)

Kalbiniz kırılmasın sakın!..
:) Fikriniz için teşekkürler.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ne yenisi ne ben eskisini kullanamıyorum:ehebu arada hakikaten benim bütün smileyleri göster diyince açılmıyo sayfa adminlerden biri bi ilgilense sevabına çok sevincem topu topu iki üç smileyle yaşıyorum:agla

Ozan

Ozan

Admin
ne yenisi ne ben eskisini kullanamıyorum:ehebu arada hakikaten benim bütün smileyleri göster diyince açılmıyo sayfa adminlerden biri bi ilgilense sevabına çok sevincem topu topu iki üç smileyle yaşıyorum:agla
Bütün Smileyleri göster linki nerde çalışmıyor öğrenebilir miyim ?
Birde internet tarayıcı ney mozilla firefox, internet explorer, opera ??

dreamnurse

dreamnurse

Üye
internet explorer hanii konuya mesaj yazarken bi gülen yüz var onu tıklayınca en altta bütün smileyleri göster dio işte tıklıyorum tıklıyorum açılmıyo o çözülür mü bu sorun :(

--------------- Ekleme ---------------

bu arada mozilla firefoxta ta denedim orda açtıı ama internet explorerda açmıyo :(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yakında bu sorunlar çözülecektir hiç şüphesiz ama manuel smiley eklemek çok güzel olurdu

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Bence eklensin siteye yakışır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt