punqermojo
Üye
Forum tarihinde ilk s60 v2 telefonları tvye baglama..!
Arkadaşlar bildiginiz gibi s60 v2 telefonlar tvye baglanmıyo ama bu yöntemlle baglanıcak..!
bayagı bir ugraş gerektiriyor ama isteyenler yapsın..
şimdi aşşagıdaki linkten cepinizle pcniz arasında bir baglantı oluşturun telefonunuz ekranı
pcnizin ekranına gelene kadar yapmaya çalışın
link burada: http://www.maxicep.com/pc-s60-cep-b...me-ve-kontrol-etme-fotoli-anlatim-351979.html
bunları yaptıktan sonra sıra geldi pcmizi tv ye baglama tvde hdmi çıkışı olursa çok iyi olur
Örnek:
Böle bir kablo olmassa olmaz..!
şimdi cep telefonumuz pcnin ekranına geldigi zaman bu kabloyuda tvye takıyoruz ve gerekekn
ayarları yapıyoruz ben leptopta fn tuşuna basarak kısayolları kullanarak yapıyorum
masaüstündeki pclerde nasıl
oluyor bilmiyorum (pcde arama yerinde aratın bir den çok ekran kullanma die öle bişey vardı
yanılmıyorsam)
bütün bu işlermeler bittikten sonra Artık telefonunuzun ekranı tvde güe güle kullanın bir
teşekkür yeterlidir hiçbir şekilde alıntı degildir..!
Anlatım ve buluş bana aittir
Bir teşekkür yeterlidir arkadaşlar
bayagı bir ugraş gerektiriyor ama isteyenler yapsın..
şimdi aşşagıdaki linkten cepinizle pcniz arasında bir baglantı oluşturun telefonunuz ekranı
pcnizin ekranına gelene kadar yapmaya çalışın
link burada: http://www.maxicep.com/pc-s60-cep-b...me-ve-kontrol-etme-fotoli-anlatim-351979.html
bunları yaptıktan sonra sıra geldi pcmizi tv ye baglama tvde hdmi çıkışı olursa çok iyi olur
Örnek:
Böle bir kablo olmassa olmaz..!
şimdi cep telefonumuz pcnin ekranına geldigi zaman bu kabloyuda tvye takıyoruz ve gerekekn
ayarları yapıyoruz ben leptopta fn tuşuna basarak kısayolları kullanarak yapıyorum
masaüstündeki pclerde nasıl
oluyor bilmiyorum (pcde arama yerinde aratın bir den çok ekran kullanma die öle bişey vardı
yanılmıyorsam)
bütün bu işlermeler bittikten sonra Artık telefonunuzun ekranı tvde güe güle kullanın bir
teşekkür yeterlidir hiçbir şekilde alıntı degildir..!
Anlatım ve buluş bana aittir

Bir teşekkür yeterlidir arkadaşlar