Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Profil resimlerini nasıl görünür yaparım?1- zaten gözükmemeye ayarlı
2- şikayet sistemi olmadığı için şikayetin ulaşıp ulaşmadığı belli değil
3- yapacak birşey yok
4- profillerde gözüktüğünü görmedim
5- bu da opera nın sorunu
6- bakalım
şimdi c3 de denedim bu yazı için hiçbir yazı birbirine girmedi ? sizde sorun olmasınprofil resimleri hariç nerdeyse hiçbi sorun yok bnde ki onu da adminler öyle ayarladı3. söylediğin sadece hata. Diğerleri Normal.
3. söylediğin düzelse güzel olur.
Çünki c3 320x240şimdi c3 de denedim bu yazı için hiçbir yazı birbirine girmedi ? sizde sorun olmasın
240x400 demiş ve şimdi ekranı dikey yapıp tekrar deneyeceğim baklım 240x320 de oluyor muekran yanken de denedim yine sorun yok atın bir tane yazıların üst üste geldiği konu ekran yan şekilde deneyeyim bakayımÇünki c3 320x240
biraz bakınca resimleri de çözdüm en alttan masaüstü sürümü seçin ve resimler gelsin hiçbir sorun da olmuyor
240x400 demiş ve şimdi ekranı dikey yapıp tekrar deneyeceğim baklım 240x320 de oluyor muekran yanken de denedim yine sorun yok atın bir tane yazıların üst üste geldiği konu ekran yan şekilde deneyeyim bakayım
opera mini sürümü böyleProfil resimlerini nasıl görünür yaparım?
biliyorum bn de resimleri isterse telde en alttan masaüstünü seçsin mobilden pek farkı yok dedimopera mini sürümde profil resimleri gözükmüyor, o masaüstü sürüm ayrı opera mini sürümü ayrı
opera mini sürümü böyle
Hızlı olması açısından opera mini sürümde resimleri iptal etti adminler.
Doğru, senin yapacağın bir şey yok. (!) Ama adminlerin var.3- yapacak birşey yok
Doğru, senin yapacağın bir şey yok. (!) Ama adminlerin var.
Nasıl bir mantığın var? Sen yapacak bir şey yok demişsin. Adminlerin yapamayacağını söylemişsin. Yani adminlerin adına konuşmuşsun (Kendini admin sanarak) .benim demek istediğimi zaten adminin üstüne alması gerekir, bir normal üye forumda yetkili değil adminin bakması gerekir, bunu açıklığa kavuşturduğuna sevindim (!)
Anlamaya calısıpta beyınden 404 found error alanlarNasıl bir mantığın var? Sen yapacak bir şey yok demişsin. Adminlerin yapamayacağını söylemişsin. Yani adminlerin adına konuşmuşsun (Kendini admin sanarak) .
Ama ne yazıkkı bilgisizce attığın iddia düzeltildi. Şuan o hata mevcut değil.
Adminin adına konuşmak değil kendi bilgisi dahilinde bilgi vermişNasıl bir mantığın var? Sen yapacak bir şey yok demişsin. Adminlerin yapamayacağını söylemişsin. Yani adminlerin adına konuşmuşsun (Kendini admin sanarak) .
Adminin adına konuşmak değil kendi bilgisi dahilinde bilgi vermiş
Bir de adamı şikayet et ve banlat tam olsunNasıl bir mantığın var? Sen yapacak bir şey yok demişsin. Adminlerin yapamayacağını söylemişsin. Yani adminlerin adına konuşmuşsun (Kendini admin sanarak) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?