NEXUS
Üye
rağmetlinin son sözüÇok büyük işler yapabiliriz, forumu istila edebiliriz, Nextman'ı forumdan yollayabiliriz.![]()
![]()
Bir SM(Sucrofe mürteza) klasiği olabiliriz, efsane. Ne dersin ortak, var mısın?
![]()
rağmetlinin son sözüÇok büyük işler yapabiliriz, forumu istila edebiliriz, Nextman'ı forumdan yollayabiliriz.![]()
![]()
Bir SM(Sucrofe mürteza) klasiği olabiliriz, efsane. Ne dersin ortak, var mısın?
![]()
niye başkan? rahmet herkese gerek.tövbe de![]()

Size de açıklama yapalım ozaman bu forumda kimse durduk yere ban yemez baktığınız pencere ne olursa olsun ne yazarsak yazalım ban yemeyelim. Bu ifade özgürlüğüne girmez, giremez o zaman düzenin ve kuralların bir anlamı olmaz. Tıpkı sizin şu an söylediğinizin bir anlamı olmadığı gibi.sürekli ban verirlerse üyelere tabi böyle olur
Taha'dan incilerNeden ben acaba ban yemekten hiç şikayet etmiyorum? Çünkü ban yemiyorum. Neden ban yemiyorum? Çünkü davranılması gerektiği gibi davranıyorum.

Ne diyeceğimi bilmiyorumTaha'dan inciler![]()

Daha ne diyeceksinNe diyeceğimi bilmiyorum

Her zaman söylenecek birşeyler vardırDaha ne diyeceksin![]()

Çocuğun yerinede kendini koysaydın@Nextman vol 2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Koymak hiç aklıma gelmedim.Çocuğun yerinede kendini koysaydın![]()

Yani kendinde değilsin. Kendi aklına uğramadınmı yani.Koymak hiç aklıma gelmedim.![]()

Cümlemi 4. kez okuyunca anladım.Yani kendinde değilsin. Kendi aklına uğramadınmı yani.![]()
Kafam senden bile güzel. 
Bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum. TeşekkürlerCümlemi 4. kez okuyunca anladım.Kafam senden bile güzel.
![]()

Belli güzel olduğu yerine getirecem şimdi avatarımla oynamaktan işlem yapacam sana emin olCümlemi 4. kez okuyunca anladım.Kafam senden bile güzel.
![]()

Çift mi görüyorsun32 sayfa olmuş yazıların tamamı. Neyin peşindesiniz siz yavvv???
16 sayfa var