Forum Maganda Yarışması ! [ Oylama ]

Sponsorlu Bağlantılar

Forumun Magandasını seçiyoruz!

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .
Esra Yetiş

Esra Yetiş

Üye
borisu inanılmaz bişi ya gülmekten öldüm.Bunun sesli versiyonunu da bekliyoruz ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
son 3 gün, bu gün ve yarın oy gelmezse yarın akşam oylamayı sona erdirebilirim isterseniz, uzatmaya gerek yok :pro: :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben gönüllerin Magandasıyım zaten.....:P:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
arada ki dal bi fark olmuş hayırlsı :hmmm ( ne dediğimi bilmiyorum bakmayın siz bana :ehe )

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beraberlik he :ehe
Kardeş magandalar siziii :ehe

Buyrun sizlere hediye :naughty:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aha! Salih kardeşlerin Milliyet'te yayınlanmış bir haberine rastladım arkadaşlar:

Sarhoş Tacizcilere Meydan Dayağı
Bodrum'da esnaf, eşiyle yürüyen kadını elle taciz eden iki inşaat işçisini sokak ortasında dövdü.

Bodrum'da eşiyle yürüyüş yapan bir kadına elle tacizde bulunan 2 maganda, kendilerini linç etmek isteyen esnafın elinden polisin sayesinde kurtulabildi. 2 yıl önce Bodrum'a yerleşen iki çocuk annesi P.E., cumartesi gecesi eşi ile Cevat Şakir Caddesi'nde yürüyüşe çıktı.
Doğudan gelerek inşaatlarda çalışan Salih B. ve SalihY., bu sırada çiftin yanına yaklaşarak eşinin kolunda yürüyen P.E.'yi elle taciz etmeye başladı. Magandaların öpmek istediği P.E.'nin bağırması üzerine toplanan esnaf, tacizcileri linç etmek istedi. Olay yerine gelen polisler, magandaları esnafın elinden güçlükle kurtardı.
Gözaltına alınan iki zanlının alkollü olduğu anlaşıldı. P.E. "40 yıl yaşadığım İstanbul'da bile başıma böyle bir olay gelmedi. Huzur için Bodrum'u seçtik. Bunların gözü dönmüş, Bodrum'un en kalabalık caddesinde saldırdılar" dedi. İki zanlı, adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bodrum DHA

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tişört Salihyetin olabilir...:naughty::ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Aha! Salih kardeşlerin Milliyet'te yayınlanmış bir haberine rastladım arkadaşlar:

Sarhoş Tacizcilere Meydan Dayağı
Bodrum'da esnaf, eşiyle yürüyen kadını elle taciz eden iki inşaat işçisini sokak ortasında dövdü.

Bodrum'da eşiyle yürüyüş yapan bir kadına elle tacizde bulunan 2 maganda, kendilerini linç etmek isteyen esnafın elinden polisin sayesinde kurtulabildi. 2 yıl önce Bodrum'a yerleşen iki çocuk annesi P.E., cumartesi gecesi eşi ile Cevat Şakir Caddesi'nde yürüyüşe çıktı.
Doğudan gelerek inşaatlarda çalışan Salih B. ve SalihY., bu sırada çiftin yanına yaklaşarak eşinin kolunda yürüyen P.E.'yi elle taciz etmeye başladı. Magandaların öpmek istediği P.E.'nin bağırması üzerine toplanan esnaf, tacizcileri linç etmek istedi. Olay yerine gelen polisler, magandaları esnafın elinden güçlükle kurtardı.
Gözaltına alınan iki zanlının alkollü olduğu anlaşıldı. P.E. "40 yıl yaşadığım İstanbul'da bile başıma böyle bir olay gelmedi. Huzur için Bodrum'u seçtik. Bunların gözü dönmüş, Bodrum'un en kalabalık caddesinde saldırdılar" dedi. İki zanlı, adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bodrum DHA

:kop::kop::kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:kop::kop:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:kop::ehe :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Oylarınızı bekliyoruz , oylama devam ediyor.. :)

Üst Alt