Forum Kafayı Yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Forum Kafayı Yedi
Ya bir yere tıklıyorum güvenlik açığı... diyor zaten giriş yapılı hoşgeldin kayahan14 diyor bi konuma giricem tıklıyorum giriş yapmış olduğum halde üye ol giriş yap yerleri çıkıyor giriş yap diyorum yazıyorum şifremi falan üstte yine hoşgeldiniz kayahan14 diyor ama aşağıda kullanıcı ismini yanlış girdiniz diyor birazdan hatayla ilgili 2 resim atıcam

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kayahan
Tarayıcıdan şifreni kaldır, ilk başta yanlış parolayı kayıt ettiği için hata alırsın.
Mobilden yada masa üstünden fark etmez, maxicep parolasını unut seçeneği yada kaldır seçeneğini kullanarak çerezleri sil ve tekrar giriş yapıp parolayı hatırla seçeneğini kullanarak sorunu çözmüş olursun.

asigsasi

asigsasi

Üye
win 7 mi kullanıyorsun bende de aynı sorun oluyor bende opera dekstop yükledim sorun yok aynı sorunu crome de yapıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
hangı tarayıcıdan girıyorsan ayarlardan kaydedilmış şifrelerı sil ccleaner çek tekrar giriş yap

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kayahan han*lerci telden giriyordur :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya handlr dan değil pc den giriyorum xp kullanıyorum bi deniyim çerezleri silmeyi ben konuyu açamadım sanıyordum konu bile açılmış sonucu tekrar yazarım

hikmet366

hikmet366

Üye
Yok ya handlr dan değil pc den giriyorum xp kullanıyorum bi deniyim çerezleri silmeyi ben konuyu açamadım sanıyordum konu bile açılmış sonucu tekrar yazarım

bana tamwiver ıd şifre ver halledim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Pc de değilim daha ben hallederim hem sorun değil

hikmet366

hikmet366

Üye
Pc de değilim daha ben hallederim hem sorun değil

tamam mozilla filefox kullanıyorsan araçlar-seçenekler-Güvenlik-sitede girilen parolalar a gir orda maxicep e ait kaydetdiğin şifreyi sil tarayıcı kapa CCleaner çek sonra maxicep i aç tekrar gir

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Mozilla yı sevmiyorum chrome kullanıyorum iphone daki oyun konusuna güncelleme yapıcaktım hatalar peşimi bırakmadı

hikmet366

hikmet366

Üye
Mozilla yı sevmiyorum chrome kullanıyorum iphone daki oyun konusuna güncelleme yapıcaktım hatalar peşimi bırakmadı
hımm bende chorome yüklü değil sana özelden pm yolliyom siteyi ordan bakarak yapabilirsin

Ozan

Ozan

Admin
Tarayıcılarda daha önceden açıp bıraktıgınız veya sonradan tekrar yüklenen tablarla (sekmelerle) sitede birşey yapamazsınız güvenlik açıgı uyarısı verir. Sayfaların Reload (f5) ile tekrar yüklenmis olması yada sıfırdan açılmıs olması lazım. Bu bir güvenlik önlemidir. Sayfayı yenileyerek denediginizde veya sıfırdan ayrı bir sekmeden işlemi gerçekleştirmeye basladıgınızda, yazdıgınız hiçbir sorunu yasamazsınız.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ccleaner a gerek kalmadı silince herşeyi :) konu kilitlenebilir

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt