<div class='quotetop'>(Negative @ Jan 16 2006, 10:07 PM) [post=253975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
- Ana sayfadaki eski blok eski yapıdaydı bunda o hale getiremeyiz maalesef, belki ilerde daha iyisi bile çıkabilir ama.
[/b][/quote]
Sağlık olsun, İPB'nin yeni versiyonu çıktı ( 2.1.4 ). Şimdiki portal ona uyumlu değilmiş galiba, yenisi çıkarsa ve gelişmiş bir portal olursa ben haber ederim; yakından takip ediyorum.
<div class='quotetop'>(Negative @ Jan 16 2006, 10:07 PM) [post=253975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
-Herkese alan verme konusu da yine bir problem. Ancak 1000 mesaj üstü ekleme yetkisi gibi bişi olursa olabilir ama onu da nasıl ayarlarız o da ayrı bir sorun, yoksa her üye eklerse altından kalkamayız. Neden, çünkü yeni birçok kere üyelik açar arkadaş ve sistemi yormak için bizzat saçma dosyalar yollar.
[/b][/quote]
Ne gibi bir problem olabilir ki? Problem olacağını ve üyelerin saçma sapan dosyalar göndereceğini sanmıyorum. Zaten saçma sapan dediğiniz dosya ne olabilir ki?
Bu işi yapmayı düşünürseniz ben bir örnek alan limiti veriyorum:
Er, Onbaşı, Çavuş; 500 - 750 Kb.
Asteğmen, Teğmen, Üsteğmen; 750 Kb - 1.25 Mb.
Yüzbaşı, Binbaşı, Kurmay Binbaşı; 1.25 - 2 Mb.
Ayın Üyesi; 2 Mb.
- Diğer rütbeler de tahminimce sınırsız upload imkânına sahiptir zaten. -
Değerleri arasında olabilir, tabii ki ben bunu serverin sınırsız disk alanına sahip olduğunu düşünerek yazıyorum ve disk alanını istediğimiz kadar kullanabilme imkanımız varsa yani sınırsız ise olmalı. Aksi takdirde disk alanını boşa doldurmanın bir anlamı yok.
<strike>________________________________________________________________________________</strike>
Şikayetlerden ilk soruya cevap alamadık;
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Jan 16 2006, 12:58 AM) [post=253344]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1. Bir önceki forum yaılımında PM/ÖM mesaj geldiğinde gelen mesajın bir kısmı ve göndereni forumun üst tarafında görülebiliyordu; ama şimdiki yazılımda bu yok, düzeltme imkanı varsa iyi olur.
[/b][/quote]
<strike>________________________________________________________________________________</strike>
Ayrıca, sitede mp3, melodi, video paylaşımının yasaklandığını duyuru ile bildirmenizi öneriyorum; bazı arkadaşlar Mp3 paylaşımı yapıyor hâlâ. Melodi ve video yasaklanmadı bildiğim kadarıyla ama...
Saygılarımla..