Forum Dergisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Forum Dergisi
Yönetici ArkadaşLar ßirkaç Forum Sitesinde Gördüm ve iLgimi Çekti ßence Maxidede OLsa Çok GüzeL OLur ŞöyLe ßişe ;

GeneLde ßu DergiLer AyLık Çıkıyor ve SanaL OLarak SayfaLar ŞekLinde YapıLıyor MeseLa TeknoLoji iLe iLqiLi HaßerLer ForumLa iLqiLi ÖnemLi DuyuruLar OLaßiLir Daha Sora Her Ayki Sayıda ßir ßiLgisayar Programı veya ßir CepTeLefonu AyrıntıLı OLarak Tanıtımı FaLan Çok AyrıntıLı OLmasınada Gerek YokYeni ßaşLanıLacaksa.. Ve ÖnemLi OLan ßunu Yapması ne Kadar ZahmetLi KoLay mı Zor mu ßiLmiorum Ama OLmaLı ßöyLe ßişey Siz Ne Düşünüyorsunuz

perfectlover

Üye
Benim fikrim şu: Bence gerek yok. Zaten forumumuzda kategoriler halinde bu tip haberler yayınlanıyor. Üstelik güncel. Bahsettiğin dergi işi oldukça zahmet gerektiren bir iş. Kağıda basılmayacak ama yine de kağıda basılıyormuş gibi sayfa tasarımı, bu iş için üretilmiş programlarla yapılacak. Uzun lafın kısası, bana göre gerek yok. Ama benzer fikirlere hep açığım.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Evet son zamanlarda forumları canlandırmak için dergi sayfalarına benzer çalışmalar yapılıyor.. ama zaten görsel ve paylaşım bakımından bir şıklık içersinde olması gereken forum sayfalarında ayrıca böyle bir şeye gerek yok gibi...

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
eğer üyeler arasındaki ilişkiler filan yansıtılacaksa binevi magazin dergisi gibi farklı olur..ama teknoloji için gerek yok derim...zaten anasayfada görünüyor..

MaxiCep Magazin filan belki hoş olabilir..faklı oldugu için önerdim bunu..magazin sever değilim aslında :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bnce gerenk yok!!.. Bu tarz çalışmalar sadece üye aktifliği sağlansın die yapılıyor bizde zaten aktif olduğumuz için pek gerenk :) görmüyorum 30 - 40 de olsak 50.000 kişi içinden!! ama yeterli bence!!

Ozan

Ozan

Admin
Çok daha aktif olduğumuz zaman böyle birşey düşünebilir şu an için forum yeterli diye düşünüyorum

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Çok zahmetli olur. Ama bunu yapacak birden fazla grup halinde çalışacak arkadaşlara ihtiyaç olur. Negative'nin de dediği gibi şuan böyle bir şeye gerek yok. Forum yeterli düzeyde.

delimakina

Üye
çok uğraş isteye bir iş arkadaşım yapıyordu bi aralar 4. sayıda sıkıldı bıraktı :) gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...