Forum Çevirilmeli...

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1

Emrevitus

Emrevitus

Üye
Güzel Tesbit teşekkürler :)
Güzel Tesbit teşekkürler :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizce kalmış @Ozan bu arada bence ingilizce kalan yerlerin bildirilmesi için bu konu sabitlenebilir:)

Ekli dosyalar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi

@Ozan
gerçi nginx i neye çevireceksiniz hiç bilmiyorum ama :D
not: bide böyle Aşağıdaki Hata Oluştu: diye çok sık pencere geliyor bilginiz olsun hep 404 yazmıyor ama sürekli bir hata oluşuyor yani

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin

@Ozan
gerçi nginx i neye çevireceksiniz hiç bilmiyorum ama :D
not: bide böyle Aşağıdaki Hata Oluştu: diye çok sık pencere geliyor bilginiz olsun hep 404 yazmıyor ama sürekli bir hata oluşuyor yani
Nerde ve nasıl oluşuyor bu ? Ciddi bir problem tespit etmemiz gerek ben normal işleyişte hiçbiryerde karşılaşmıyorum testlerimde.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Nerde ve nasıl oluşuyor bu ? Ciddi bir problem tespit etmemiz gerek ben normal işleyişte hiçbiryerde karşılaşmıyorum testlerimde.
hatırlamıyorum :ehe
ve hazır sorun demişken:
şimdi hiç cevap yazılmamış bir konuya girdim diyelim ki ilk cevabı ben yazıyorsam o öyle loading de kalıyor taki F5 atana kadar F5den sonra yorum gidiyor fakat bazen editor de de kalıyor. ayrıca bu diğer sayfalarda da oluyor 2.sayfada 2. yorumu yazarken yada 2. sayfaya geçmeyi sağlıyan yorumu atarken ve bu sadece 2. de olmuyor.
Böyle garip garip sorunlar işde :ehe
ve o 404 ilk defa çıkdı bende :ehe

cihanata_1

cihanata_1

Üye
ve hazır sorun demişken:
şimdi hiç cevap yazılmamış bir konuya girdim diyelim ki ilk cevabı ben yazıyorsam o öyle loading de kalıyor taki F5 atana kadar F5den sonra yorum gidiyor fakat bazen editor de de kalıyor. ayrıca bu diğer sayfalarda da oluyor 2.sayfada 2. yorumu yazarken yada 2. sayfaya geçmeyi sağlıyan yorumu atarken ve bu sadece 2. de olmuyor.
bir sorun da ben söyleyeyim bari en iyi cevap butonu çalışmıyor Tıklıyoruz birkaç saniye yükleniyor gibi oluyor en iyi cevap olarak işaretlenmiyor:) @Ozan

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
@Ozan bi konuya girdim aynı şekilde açılır açılmaz 404 hatası geldi sonra konuşmalara basdım ama 5-10 dkk site kendine gelmedi ve konuşmalar açıldığında geri döndüm ve yine aynı hatayı aldım :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
HATA - MaxiCep

Bu şekilde bir sorun rapor edildi, üzerinde çalışacağım.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Sorun düzelmiş olmalı tekrar karşılaşırsanız belirtin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve H0lligan
Ozan

Ozan

Admin
ve hazır sorun demişken:
Yukarıda da dediğim gibi sorunu tekrar görürseniz söyleyin normalde düzelmiş olmalı.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Ozan

Ozan

Admin
bir sorun da ben söyleyeyim bari en iyi cevap butonu çalışmıyor Tıklıyoruz birkaç saniye yükleniyor gibi oluyor en iyi cevap olarak işaretlenmiyor:) @Ozan
Masaüstü / mobil sürüm hangisinde ? Test edelim normalde çalışıyor olmalı çünkü.

Ozan

Ozan

Admin
Bu sorun sadece o konuya has bir problem, onu da birazdan düzelteceğim.

Normalde genel anlamda javascript error veren diğer benzer sorun tapatalk kaynaklıydı ve çözüldü.

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Masaüstü / mobil sürüm hangisinde ? Test edelim normalde çalışıyor olmalı çünkü.
masaüstü sürüm windows 10 pro firefoxta mobil sürüm android 4.4 KitKat chromede denedim ikisinde de aynı sorun var:)
The controller XenForo_ControllerPublic_Post does not define an action called @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
masaüstü sürüm windows 10 pro firefoxta mobil sürüm android 4.4 KitKat chromede denedim ikisinde de aynı sorun var:)
The controller XenForo_ControllerPublic_Post does not define an action called @Ozan
Anladım peki bu hata nereye tıklayınca geliyor adres ney adres satırında ?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok şuan bende gitti 404 :ehe
Şu Anda Online! @Ozan
Şu Anda Çevrim İçi yazsaydı keşke :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar