forum aracılığıyla alınıp-satılan cihazlar hakkında düşünceler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
forum aracılığıyla alınıp-satılan cihazlar hakkında düşünceler
mrb arkadaşlar...maxicep forumu aracılığıyla bi çok cihaz ilanı yapılmaktadır...benim merak ettiğim konu ise şudur :acaba bu şekilde cihaz alım-satımı yapan arkadaşların şikayeti falan var mı yoksa gayet güvenli mi? şimdiden teşekkürler...

sphone

sphone

Üye
ben denizliden bir arkadaş ile takas yaptım ben istanbuldayım ve denizli ile takas herhangi bir sorun yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
MaxiCep - 2.El üzerinden alım-satım yaptım ve herhangi bir sorunum/şikayetim olmadı.

• Beğen
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
ben forumda gayet güzel uygun cihazlar görüyorum almak istediğim için böyle bir konu açtım..ilginize teşekkürler arkadaşlar...muhakkak burdan bi cihaz alacağım:oke:

• Beğen
Tepkiler: kendal_47
kraldost

kraldost

Üye
arkadaslar aldığınız her türlü cihazda mutlaka sözleşme terkibatı isteyin zira bazıları fatura vermiyor cihazı satıyor daha sonra faturayı avukata verip çalıntı süsü verebililoyrlar bunlara dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu ve kendal_47
kendal_47

kendal_47

Üye
arkadaslar aldığınız her türlü cihazda mutlaka sözleşme terkibatı isteyin zira bazıları fatura vermiyor cihazı satıyor daha sonra faturayı avukata verip çalıntı süsü verebililoyrlar bunlara dikkat edin

Çok güzel bişeye dikkat çektin kötü niyetli insan çok dikkat etmek lazım

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt