forum *#2665# kodunu konusuyor yardım artık !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
forum *#2665# kodunu konusuyor yardım artık !!
yukarıdeki kodu monteme yazdım touch fw güncellemesi yaptı daha sonra dokunmatiği bozuldu berbat bi durumda fw güncellemesi bile işe yaramıyor bi çözüm önerisi bulun artık ya teli kırıcam.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Bu arada bende bu magdurlardan bırısıyım ve sakın denemeyın yazmayın bıle telefona sakın! ınsallah en kısa zamanda bır cozum buunur.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Jtjl kullaniyor iken ben yazdim ve hic bir sorun olmadi yaklasik bi hafta once. suan bvjf kullaniyorum ama denemedim. telefonuna format attın mı? bilgisayarım yok nete cepten giriyorum PM atanlar kusura bakmasın...

--------------- Ekleme ---------------

Jtjl kullaniyor iken ben yazdim ve hic bir sorun olmadi yaklasik bi hafta once. suan bvjf kullaniyorum ama denemedim. telefonuna format attın mı? bilgisayarım yok nete cepten giriyorum PM atanlar kusura bakmasın...

gissever

Üye
Arkadaşlar şu an itibarıyla bu sorundan kurtuldum. Yaptıklarım:
Önce telefonuma BVJF2 yazılımını kurdum. Bir süre kullandıktan sonra dokunmatikte herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Daha sonra bu yazılım varken telefonuma *2767*3855# kodu ile hard format attım. Tekrar denemeye devam ettim. Herhangi bir sorun olmadı. En son sorunlu yazılımı yani JTJL2 yazılımını kurdum. Tel açıldıktan sonra yine aynı kod ile yani *2767*3855# ile JTJL2'ye hard format attım.
Artık telefonum eski haline geldi. Dokunmatikte herhangi bir sorun kalmadı. Sadece mesaj yazarken QWERTY klavyede tuş tekrarlaması yapıyor. Bu da zaten yazılımın sahip olduğu bir bug (hata).
İçim rahatladı. İnşallah herkesinki düzelir.

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Bu söyledikleri sen yapmışsın doğru da biz nasıl yapacağız bir sürü karışık iş hard formatı nasıl attın

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Sadece format atmak yeterli olur. *2867*3855# Ile format atabilirsiniz lakin tum ayarlar sifirlanir.

*2767*3855#

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Sadece format atmak yeterli olur. *2867*3855# Ile format atabilirsiniz lakin tum ayarlar sifirlanir.

*2767*3855#

Yaramıyor kardeş çok denedim düzelmiyor bi sapasağlam oluyor sonra tekrar aynı hata...:off:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Biraz once yine yaptm yine sorun yok. bu yüzden cözüm ne bilemiyorum.

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Biraz once yine yaptm yine sorun yok. bu yüzden cözüm ne bilemiyorum.

*#2665# Bu şifreyimi tekrar girdin....

Ayrıca sorun öyle birden ortaya çıkmıyor biraz bekle umarım senin telefonda aynı duruma düsmez kardeş iğrenç bi durum

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
keşke emin olmadan yazmasaydınız kodu :S

baranselona

baranselona

Üye
e ozaman taştekin in yazılımda kod düzgün çalışıyor olabilir tastekin yazılımın nedir??

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Jtjl ile denedim sorun olmadi bvjf denedim yine olmadi suan yine jtjl kullaniyorum ve yine sorun yok. dun yaptim. belki bu kamera basarisiz gibi telden tele ddgisebilir cunku benim tel hic bir zaman hata vermedi. ama bence telden bir kac gun vazgecip servise verin onlar cozsunler bu durumu.

mkeles84

Üye
Jtjl ile denedim sorun olmadi bvjf denedim yine olmadi suan yine jtjl kullaniyorum ve yine sorun yok. dun yaptim. belki bu kamera basarisiz gibi telden tele ddgisebilir cunku benim tel hic bir zaman hata vermedi. ama bence telden bir kac gun vazgecip servise verin onlar cozsunler bu durumu.

kamera hatası almayan bir kişinin daha denemesi lazım. Peki bu sorunu düzeltemeyen arkadaşlarda diğer FW yüklemelerinde kamera, wifi vb. hatası oluyor muydu

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
brnsl de hiç bir sorun olmuyor sanırım onun cihazıd gayet düzgün bnimkinde kamera basarısız dio bazı fwlerde tastekin zaten kodu yazdıklan 1 2 gün sonra etkisi başlıor :S

TasteKiN

TasteKiN

Üye
2.gun bugun tam 48i gectm . tam olarak sorun ne ki?

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
2.gun bugun tam 48i gectm . tam olarak sorun ne ki?

Boyle bazen tutukluk yapıyo dokunmatık hıcbır suretle almıyo veya alsa bıle a ya basıyoz bosluk algılıyo sapıtıyo telefon orange temalı fw de bendede bırsey olmadı calıstı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt