Formayı giyen Emre, Arda'yı övdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Formayı giyen Emre, Arda'yı övdü
Fenerbahçe ve milli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Atletico Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Tecrüseli futbolcunun, yıllık 2,7 milyon Euro alacağı bildirildi. Portekiz'in başkenti Lizbon'da bulunan ve dünü izinli geçiren A Milli Futbol Takım kampını günü birlik terk ederek sabah erken saatlerde uçakla Madrid Barajas Havaalanı'na gelen Emre'yi, kulübün iki temsilcisi karşıladı. Atletico Madrid basın sorumluları, milli yıldızın boynuna Aletico Madrid atkısı taktı. İnter'de oynadığı dönemden dolayı İtalyanca bilen eski F.Bahçeli futbolcu, İspanyol basınının yönelttiği bazı sorulara İspanyolca cevap vermeye çalıştı. Sağlık kontrolünden çıkarken ellerini kaldırarak İspanyolca 'Muy bien' (Çok iyi) diyen tecrübeli isim, her şeyin çok iyi gittiğini ifade etti. Bir İspanyol gazetecinin, "Arda, Madrid'te bir sezon geçirmesine rağmen İspanyolca öğrenemedi sen ise İspanyolca konuşmaya başladın." şeklindeki yorumuna, başarılı oyuncu, İspanyolca kelimeler kullanarak, "İtalyancayı bildiğimden az da olsa İspanyolca kendimi ifade edebiliyorum." diye karşılık verdi. Atletico Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Emre, "Atletico büyük bir kulüp ve İspanya Ligi de öyle. Benim için Atletico'ya gelmek çok önemliydi ve böyle bir imkân olduğu için çok memnunum." açıklamasında bulundu. Arda'nın, "Emre benim abim gibi, ondan çok şey öğrendim." sözlerinin hatırlatılması üzerine de milli oyuncu, "Evet doğru. Arda'yla konuştum ve kendisi benim kardeşim gibidir." şeklinde

konuştu. Öte yandan, Atletico Madrid kulüp doktoru da Emre'nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "Hiçbir sağlık problemi yok, hemen oynamaya hazır bir futbolcu. Kilo, boy ve kas yapısı olarak her şey uygun. Kalbinde de hiçbir sıkıntısı yok.'' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren ve İspanya'nın Atletico Madrid ekibiyle mukavele imzalayan Emre Belözoğlu için teşekkür mesajı yayımladı. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2008 yılından itibaren Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli ismin, sözleşmesinin sona erdiği belirtilerek, "Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca başarılarımızdaki payı ve hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz." denildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt