Formattan Sonra HACK DEVAM EDİYOR ..

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
yararlı bir bilgi sağolasın güven abi:oke:

romenya

Üye
ama bu metotla format sonrası bazı uygulamalar yüklenemiyor mesela (extrapowermodule pack,rompatcher v2.3 vs)n95 8gb de

SilentOne

SilentOne

Üye
çok ilginç ama güzel

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
:aha:

ladrex84

ladrex84

Üye
n73 te c: / sys /bin dosyasının içine installserver.exe yi kopyalayıp yeniden başlatmanız gerekli ama 3 dosya gerekli hack için
1-hello carbide
2- x-plore
3-installserver.exe

Favorite

Favorite

Üye
Harika bir şey benim telede olurmu acep. 6120 c

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mahmut 6120c' de Y sürücüsü varsa oLur , ya da yoksa kendin oLuşturmayı deneyebiLirsin beLki tutar :)

Favorite

Favorite

Üye
Mahmut 6120c' de Y sürücüsü varsa oLur , ya da yoksa kendin oLuşturmayı deneyebiLirsin beLki tutar :)

Anladığım kadarıyla format atarken c sürücüsüne y sürücüsünden dosya alıyor başka şekil bana mantıksız geliyor ama harika bir şey bende y sürücüsü yok olsa iyi olurdu sağlık olsun hızlı cevabın için teşekkürler Kardeşim.

Brain.

Brain.

Üye
N95 8GB de denedim olmadı formattan sonra :(

Brain.

Brain.

Üye
zaten öyle yaptım da sanırım ben yanlış yaptım :) kusura bakma kardeş installserver i bin in dışına kopyalamışim 2 saat teli hacklamaya çalıştım bu küçük hata yüzünden :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten öyle yaptım da sanırım ben yanlış yaptım :) kusura bakma kardeş installserver i bin in dışına kopyalamışim 2 saat teli hacklamaya çalıştım bu küçük hata yüzünden :)

estağfuruLLah yaaa :ehe neyse geçmiş oLsun :)

rkap

rkap

Üye
bilgin için teşekkürler

YasirN

YasirN

Üye
teşekürler dayıda keske bu E serisindede olsadı sap gıbı kaldık :D

hymndh

Üye
arkadaşlar bende x6 ya format atmaya çalıştım güvenlik kodu için. ama şimdi arama yapamıyorum arama geliyo, mesajda atıyorum ama arama yapamıyorum...

ımdat

Üye
opda sitesinde bir sorun var galiba giremedimde. ayrıca verilen ımei numaraları klonlanma durumu ortaya çıktığı birkaç yerde gözüme çarptı. bu konuda bilgisi olan var mı?:hmmm

seloom

Üye
vbu hack ne oluo kardes

--------------- Ekleme ---------------

hack ne ıse yarıo kardes

Tuba

Tuba

Üye
vbu hack ne oluo kardes

--------------- Ekleme ---------------

hack ne ıse yarıo kardes
telefonunuza Unsigned, Signed, Binpda, Non-Binpda, Süreli sertifikalı, Sertifikası geçmiş dosyaları c*rack li c*racksiz bütün programları yükleyebilmeniz demektir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

baris_besnili

Üye
arkadaşlar sayenizde bugün n95 i hackledim ya sizin hakkiniz ödenmez valla ne kadar dua etsem azdır hepinize çok çok teşekkür eder çalışmalarınızın devamıni dilerim :))

serecans

serecans

Üye
supersin tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt