formattan sonra angry birds ve haritalar silindi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
formattan sonra angry birds ve haritalar silindi yardım
arkadaşlar nokia 500 cihazıma hard format attım haritalar ve angry birds gibi uygulamalar silindi bunları nasıl geri yükleyebilirim sabahtan nokia pc suite ile arıyorum bulamıyormm yükleyemiyorummm

ANIL

ANIL

Admin
flash atarak yazılımı tekrar yüklemeniz gerekiyor.

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ne flashı sadece haritalar ve angry birds uygulamaları yok o kadar güncelleştiriyorum gelmiyor nokia ovi den arıyorum bulamıyorum

ANIL

ANIL

Admin
hard format attığın zaman qt bileşenleri silinir. ve mağazanın çalışması için qt bileşenleri gerekiyor. bunun için kesin çözüm yazılımı yenide yüklemek.

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
normalde mağazayı yükleyemiyrdum nokia beta labs tan indirdim 22 mb sonra yükledim açıldı şimdi mağazayı açabıliyrm sorun yok sadece haritalar yokkk

ANIL

ANIL

Admin
nokia suite son sürümünü yükleyip bir bak. bende haritalar 2.0 gözüküyor.

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia suite 3.4.49 yüklü ve görünmüyor yaw kardeşim nasıl yüklüyecez kafa yiycem yaw

backwater

backwater

Üye
arkadaşım flash at kurtul işte kafayıda yemezsin böylece

ANIL

ANIL

Admin
bende nokia suite 3.4.49 yüklü ve görünmüyor yaw kardeşim nasıl yüklüyecez kafa yiycem yaw
nokia beta labs sitesinden son sürüm suite indir onla bir bak ya da nokia haritalar 2.0 diye ara internette bulursun belki.

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çokkkkkkkk teşekür ederim sorunu hallettim nokia 500 için ovi maps 3.06 indirdim ve angry birds rio yükledim ilgilendiğiniz için teşekürler

ogeday1990

Üye
nasıl hallettin acaba bende de aynı sorun varda

aakmann

aakmann

Üye
arkadaş çok teşekkürler saat 2 sayende rahatlıkla uyuyabilecem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt