Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende kaspersky yüklü ve formattan sonra nasıl geri yüklerim bilen varmı?
chill35
Üye
telefondan nokia store gir en altta seçeneklerde en sağdaki adam kafasına tıkla orada bendekiler var oradan parayla aldığın uygulamaları tekrar indirebilirsin
engin_erg
Üye
Bende asphalt6 var sürekli yüklüyorum bıktım artık benim derdimde cep telefonundan değilde pc'den yüklemek paralı uygulamaları pc'den yükleyemiyorum bu normalmi bende mi sorun var ?
erollcelik
Üye
kaspersky satın aldım ben anlatabildimmi?onay kodu falan nasıl olacak nereden buluruz onu sordum.nokia store ile ilgili değil ordan almadım ben bunu.
PC'den indirmek isteyen arkadaşım, oyunun paketini istiyorsan dosya indirildikten sonra filanca yüklensinmi diye sorar..
Menü tuşuyla yükleyiciyi arkaplana atıp X-plore yardımıyla paketi E:/System/Cache ten alabilirsin (kopyala yoluyla) bunun için telefonun hackli olması gerekmiyor..
telefondan nokia store gir en altta seçeneklerde en sağdaki adam kafasına tıkla orada bendekiler var oradan parayla aldığın uygulamaları tekrar indirebilirsin