formatla giden paralı uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
formatla giden paralı uygulamalar
arkadaşlar telefonu hafıza kartini herşeyi silip baştan yükleyecegim. Parayla aldığım uygulamaları tekrar Oviden ücretsiz indirebilir miyim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​indirebilirsin sorun olmaz.

erollcelik

erollcelik

Üye
bende kaspersky yüklü ve formattan sonra nasıl geri yüklerim bilen varmı?

chill35

chill35

Üye
telefondan nokia store gir en altta seçeneklerde en sağdaki adam kafasına tıkla orada bendekiler var oradan parayla aldığın uygulamaları tekrar indirebilirsin

engin_erg

engin_erg

Üye
Bende asphalt6 var sürekli yüklüyorum bıktım artık :) benim derdimde cep telefonundan değilde pc'den yüklemek paralı uygulamaları pc'den yükleyemiyorum bu normalmi bende mi sorun var ?

erollcelik

erollcelik

Üye
kaspersky satın aldım ben anlatabildimmi?onay kodu falan nasıl olacak nereden buluruz onu sordum.nokia store ile ilgili değil ordan almadım ben bunu.

iatis

iatis

Üye
kaspersky satın aldım ben anlatabildimmi?onay kodu falan nasıl olacak nereden buluruz onu sordum.nokia store ile ilgili değil ordan almadım ben bunu.
Dostum,bu programın türkçesini tele kurmak istiyorum.Nereden bulabilirim?Yardımcı olurmusun?:hmmm

sublieutenant

sublieutenant

Üye
PC'den indirmek isteyen arkadaşım, oyunun paketini istiyorsan dosya indirildikten sonra filanca yüklensinmi diye sorar..
Menü tuşuyla yükleyiciyi arkaplana atıp X-plore yardımıyla paketi E:/System/Cache ten alabilirsin (kopyala yoluyla) bunun için telefonun hackli olması gerekmiyor..
:oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
erollcelik

erollcelik

Üye
bende ingilizce kullanıyorum dostum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ücretli uygulamaları en fazla 10 kere indirebilirsiniz. Daha sonrasında tekrar satın almanız gerekir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt