Format Sonucu Mağaza ve Harita Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Format Sonucu Mağaza ve Harita Sorunu
C6-01 ime Format attım fakat mağaza ve haritalar kayboldu. Bu sorunu nasıl giderebilirim arkadaşlar ?
Ve bunların dışında format sonrası hangi uygulamalar gerekli telefon için ?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
forumda arastırırsan senoe aynı sorunu yaşayan arkadaslar war veya hard format sonrası mağaza ve harita yükleme yaz arat bulursun

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum. Bunlar haricinde yüklenmesi gereken uygulamalar var mı önemli olan ?

majorty

Üye
flash atarsan hepsi geri gelir

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Çok teşekkür ediyorum. Bunlar haricinde yüklenmesi gereken uygulamalar var mı önemli olan ?

rica ederim ama başka önemli birşey olması sana bağlı istediğin gibi özelleştirebilirsin, ihtiyacına göre bir sürü uygulama forumda mevcut, istersen yardımcı olabilirim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşım hard format sonrası nokia suite ile yazılım tekrar yükle bütün güncellemeleri al tamamdir. Yalnız harita yükleme sorunu oluyor bunun için buradan cities indir ve hafıza kartına kopyala.

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşım hard format sonrası nokia suite ile yazılım tekrar yükle bütün güncellemeleri al tamamdir. Yalnız harita yükleme sorunu oluyor bunun için buradan cities indir ve hafıza kartına kopyala.
abi her flashtan sonra bunu yüklüyorum ellerine sağlık buda olmasa yarım saat bekle yok bağlantı koptu yok şu yokbu zırvalarıyla uğraş :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt