Format atmadan önce

Sponsorlu Bağlantılar

Format neden atılır?

• Çözüm yollarını bilmediğim için

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fanatikprisoner

fanatikprisoner

Üye
    Konu Sahibi
Format atmadan önce
Arkadaşlar bunu her forumda yazdım ama hala aynı şeyler oluyo demek ki her problemde format atılmaz sistem tamamen çökmüşse veya giderilmesi mümkün olmayan bi hata yapılmışsa format atılır
LÜTFEN BİRAZ ARAŞTIRMACI OLALIM....

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ben yeterince verim alamadığım zaman format atarım genellikle...

semih_sk

semih_sk

Üye
ben ancak sorun system restore ile olmuyosa o zaman format atarim...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Son çarem!..
Ama atarken de acımam! Zaten önemli tüm bilgilerimizi dvdlerde saklıyoruz öyle değil mi? :) Gerekenleri aldıktan sonra boş olan çeyrek günüm yeterlidir...

seveb

Üye
Format sistemçökmelerinde eğer onarılamayacak şekilde bozulmuşsa yada ön açılım mbr si silinmişse mbr nin çözümüde var bilmeyenler için söyledim.Sonra eğer sistem açılmayıp windows cd den onarılamıyorsa. Virüs bulaşıp anti virüsle temizlendiği halde çok yavaş performans gösteriyorsa, birde çok uzun zamandır kullanıyorsunuz ve windows artık çekilmez hale geldi çok yavaş çalışıyor yavaşlığı gidermek için bütün yollara başvurdunuz olmadı işte bu zaman format atarsınız yada hazır imaj varsa yüklersiniz. Arkadaşlar size tavsiyem bütün sevdiğiniz kullandığınız programlar kurulu iken imaj programlarıyla imaj alın formata yarımgün yada bir kaç saat harcıyorsunuz imaj aldığınızda ise uğraşmanıza gerek kalmaz driverleri kuruluda olsun imaj alırken çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt