format atma ile ilgili bi sorum var arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
format atma ile ilgili bi sorum var arkadaşlar
c6-01 belle kullanıyorum telefondan soft format atmak istiyorum. Format attığımda anna mı belle mi yüklü olur? Format sonrası belle yüklü olmasını istiyorum ne yapmam gerek? Flaş atmayı bilmiyorum onun haricinde yapabileceğim bişey var mı?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben 2 saat önce veri sil tekrar yükle seçeneğinden format attım bir daha açılmadı telefon :ehe 2 saat bekledim bir türlü açılmadı Nokia gelip gelip gidiyordu bende yüklüyor sandım :ehe Şimdi flash atma konularını araştırıyorum mecbur flash atacağız (: tam bilgim yok ama formatı attığında fabrika çıkışına dönüyor ilk geldiğinde hangi sistem varsa yine o yüklenir

u_cosar

u_cosar

Üye
en son hangi sistem yüklü ise formattan sonra o kalır.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
backwater

backwater

Üye
belle silinmez

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
evet bende format attım belle fp1 kaldı

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ediyorum:) aşırı yavaşladı telefon formattan başka çare yok gibi geliyor bana

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
pek birşey değişmez ama yinede format sistemi rahatlatır.

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl değişmez? Peki nasıl hızlandırabilirim? Açılıp kapanırken yavaş, uygulamalar arası geçişte yavaş, bazen donmalar oluyor... Ne yapmam gerek bunu düzeltmek için?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yani soft ile pek birşey değişmez hard eski stabilliğine kavuşturur

- - - Eklendi - - -

arkasından güncellemeleri de yap tertemiz kullan.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Hard formattan sonra belle mi yüklü olur?

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın müasit bi anda hard format atacağım:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle f secure uygulamasını kaldır kendınde anti virus uygulaması yükledıysen onuda kaldır işlem kaydını 10 gün veya 1 gün yap telınde tam olarak neler yüklü bilemiyorum ama hard format da mağaza haritalar resim düzenleyıcı falan silinir soft format atmayı dene

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza, haritalar ... onlar güncelleme ile tekrar yüklenmez mi?
8 gb hafıza kartı var ve 1.2 gb boş. 40'a yakın oyun ve Hürriyet mobil,Ntv mobil,Opera,Nokia İnternet radyo,İşcep,Microsoft apps,(lync,broadcoast,Office mobile,OneNote),Fcebook,Twitter,Smart Office,Sygic navigasyon,4Shared,x-plore,Youtube downloader,AppStop,MobileCleaner,SlideUnlock programları yüklü

- - - Eklendi - - -

Microsoft Apps ne işe yarıyor bilmiyorum ama güncelleme olarak önemli yazıyordu yükledim bende.

ANIL

ANIL

Admin
Mağaza, haritalar ... onlar güncelleme ile tekrar yüklenmez mi?
8 gb hafıza kartı var ve 1.2 gb boş. 40'a yakın oyun ve Hürriyet mobil,Ntv mobil,Opera,Nokia İnternet radyo,İşcep,Microsoft apps,(lync,broadcoast,Office mobile,OneNote),Fcebook,Twitter,Smart Office,Sygic navigasyon,4Shared,x-plore,Youtube downloader,AppStop,MobileCleaner,SlideUnlock programları yüklü

- - - Eklendi - - -

Microsoft Apps ne işe yarıyor bilmiyorum ama güncelleme olarak önemli yazıyordu yükledim bende.

qt bileşenleri silindiği için mağazanın yüklenmesinde sorunlar olabilir. soft format atman yeterli olur diye düşünüyorum. farkı hissettirir ama kullandıkça eski haline döner.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
synıc youtube downloader gibi uygulamalar belleyle tam uyumlu olmadığı için telde kasmalar yapabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt