Format atılmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
Format atılmıyor...
SLM ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR !!!
BENİM BİLGİSAYARA ADAMIN BİRİ FORMAT ATIYODU YARIDA KESTİ SONRA BENDE BAŞKA BİR CD İLE FORMAT ATMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ HATA VERİYO YANİ ÖTEKİ CD Yİ İSTİYOR BEN BU SORUNU NASIL HALLEDERİM ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.:allalla::bilmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer elinde herhangi bir format CD si varsa onlarla atabilirsin.Eğer yoksa biryerlerden temin et.İllaki o adamın CD si olmak zorunda değil.

crabteam

Üye
Böyle durumlarda nerde ne hatası veriyor yahut resim ile bilgilendirirsen yardımcı olmaya calısırız

anemik

anemik

Üye
aynı şey bnada olmştu.ilkinde düzeldi ama snra attıgımda mecbur eski cd yi aradım.o adamdan bulcan.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İnsanları yanlış bilgilendirip yönlendirmeyelim lütfen.

Elindeki herhangi bir format CD si ile baştan kurulum yapabilirsin.

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize candan teşekkür ederim. ve formatıda attım biosdan 1 veya 2 ayar değiştirdim oldu. tekrardan teşekkürler

ca_sus

Üye
kardş hallettiysen sorun kalmamıs dmektir ama aklinda bulunsun format atarken kopyalama hatasida weriyorsa ram ler bozuktr kesn

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
kardş hallettiysen sorun kalmamıs dmektir ama aklinda bulunsun format atarken kopyalama hatasida weriyorsa ram ler bozuktr kesn

Al işte.Kulaktan dolma bir bilgi daha.Yahu kardeşim , kopyalama hatasıyla RAM'in ne alakası var ? Bilmiyorsanız öğrenin ; kopyalama hatası %50 CD'den , %50 de CD/DVDROM kaynaklıdır.

Ayrıca sorun çözülmüş.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt