format atıcam sistem önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
format atıcam sistem önerisi
arkadaşlar elimdeki laptopta sanırsam virüs var kasmalar ve donmalar oluyor son 2-3 gundurformat atacagım ancak işletim sistemi ne kurayım diye düşünmeye başladımdonanım özellikleri:core 2 duo T6500 2.10 GHz4 GB DDR2 800 MHz RAMATİ mobility hd 3470 256 mb paylaşımlı400 GB HDD ya mıllet konu eskı hortlatmayın şu konuyuaslında 64bit vista ultimate düşünüyorum sizce nasıl olur ?

arslan3332

arslan3332

Üye
:good:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
XP SP3 KUR WİN.7Yİ KALDIRAMAZ YADA KULLANIRKEN SÜREKLİ KİTLENME KASMA OLUR TAM KAPASİTE KULLANMAK İÇİN XP ŞART !

:D arkdaşım okuyunca gerçekten güldüm
şuan laptopda 32 bit vista ultimate war hiç bir sorunu yok ve win7 kaldırmaz diyosun ????
eminmisin peki bundan daha kötü 2 gb ram olan pc win 7 kurdm e4500 işlemci süper çalşıyor

• Beğen
Tepkiler: kalkan3434
mangdaşire

mangdaşire

Üye
windows 7 home basic veya home premium iyi gider gibi düşünüyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
windows 7 utlimade kur daha iyi ya premium yada ultimade kur home basıc kurma sakın

arslan3332

arslan3332

Üye
k.bakma yanlış okumuşum daha doğrusu doğru düzgün okumamışım tekrar okuyunca özellikleri bende kendime güldüm ...

:d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

futbol123

futbol123

Üye
windows 7 ultimate kurun.. Vista onun rakibi bile olmaz sakın vista gibi berbat yavaş ve çok cpu harcayan sistem kurmayın..
win7 daha hızlı daha çok performanslı ve hızlıdır virüs temizlemesi yapmıyorsunuz sanırım ilk önce virüs temizleyin baktınız yine yavas öyle format atın ad-aware ve avast ı öneriyorum virüsleri anında buluyor sizde yok ediyorsunuz:yuru

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Win7 ' den şaşma derdim.. Fakat ekran kartı sorun yaratabilir Win7 ' de..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate kurun.. Vista onun rakibi bile olmaz sakın vista gibi berbat yavaş ve çok cpu harcayan sistem kurmayın..
win7 daha hızlı daha çok performanslı ve hızlıdır virüs temizlemesi yapmıyorsunuz sanırım ilk önce virüs temizleyin baktınız yine yavas öyle format atın ad-aware ve avast ı öneriyorum virüsleri anında buluyor sizde yok ediyorsunuz:yuru

hmm tmm kardş win7 kuracagım peki 32bit 64bit mi kurayım bunun hakkında bi düşüncen varmı kardeş

Win7 ' den şaşma derdim.. Fakat ekran kartı sorun yaratabilir Win7 ' de..
ddriver yönünden sorun yok kardeş başka bişey olarak söylüyorsan cevabını bekliyorum

futbol123

futbol123

Üye
4gb rame 64bit kurulur tabiki 32bite gore daha hizli ve performansi yuksektir 32bit 4gb ti gormez 3.5gb gorur maximum ekran karti yonundende hicbir sorun cikmaz..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
tmmdır kardeş
karar verilmiştir
Windows 7 ultimate 64bit

yorumların için saol

kalkan3434

Üye
Programların o kadar sorun olacağını düşünmüyorum çoğu 32 bit programlar 64 bit sürümündede çalışmakta kardeş

sakaryam54500

Üye
ugraşma ya xp professıonel kullan :D en iyisi bence

STaT!C

STaT!C

Üye
Önceden pc'm vistaydı ama rezillikti. Şimdi W7 Ultimate 32 bit kullanıyorum. 64 bitde kullandım 3gb ramde. İkiside iyidir. x86 programlar zaten çoğu x64 e kurulabiliyor. 4gb ramin varsa hiç düşünme x64 windows 7 ultimate kur tavsiyem xp mazide kaldı bence.

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
ben suan x64 win7 ultimate kullanıyorum ve ekran kartı driverleriyle ilgili ayacip sıkıntıları var,kötulemiyorum ama sorun atinin driverlerinde sanırım...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
ya mıllet konu eskı hortlatmayın şu konuyu

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Arkadaşım ben konuya açıklık getireyimşimdi bend senin gibi tereddütde kalmıstım ama benım pc mın işlemcisi 3.1 ghz hızı olduğu için 32 bit yükleseydim 2.9 ghz olarak alıcaktı ram ımda 4 gb olduğu için 3.5 gb sını alıcaktı ben bu yuzden 64 bit yükledim programlar ve oyunalr hakındada counter strıkeyı bıle çalıştırıyor açamadığın oyunları veri yürütme engelmesinden kaldırıyosun ve açıyor bu kadar basit senın işlemcinin hızı 2.2 ghz y miş bu demek oluyorkı 32 bit yüklesen işlemci hızın düşmiyecek
fakat ram ın 4 gb olduğu için mecburen 32 bit yükledinmi 3.75 ini falan alcak e bu okdrda fark ettirmes ben 32 bit yüklemenden yanayım ama ilerde 64 bit sistemler yaygınlaştığında 64 bit yüklersin haydi kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...