format atarken sorun oluştu yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
format atarken sorun oluştu yardım lazım
format atarken: kodak_dc.icm dosyası yüklenirken donuyor %17 de pc ilerlemiyor. cd de sorun olabilir diye başka bir format cdsi bulduk ama yine aynı şey oluyor bu seferde %23 te kalıyor. bunun sebebii ne olabilir?

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
cd okuyucunda sorun olabilir başka marka cd lerle adam gibi bir cd den yüklemeyi dene aynı şey benim de başım geldi ilk önce adam gibi xp bul kardeşim sonra yükle çizik olduğu için yapıyordur gene düzelmesse flash bellekten format atarsın bi de kasanın içinde tv kartı felan varsa çıkart ya da herhangi bi donanım ama bunlara gerek yok sen sadece gıdım çiziği olmayan bi cd ile format atarsan sorun düzelecektir.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sorun kurulum CD nizde veya CD/DVDROM dadır...Farklı bir kurulum CD si ve CD/DVDROM ile format atın...Aynı hatayı verirse belirtin yardımcı olamaya çalışırız...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu çözdük: kasayı kucagıma aldım elimdeki tornavidanın arkasıyla cd okuyucuya bi kaç sert darbeyle vurdum. hırpalayınca kendine geldi. ama merak ettigim 2 farklı cd vardı bıri sp2 biri sp3 ikisindede aynı dosya kopyalanırken dondu.
sorunuma yardım eden arkadaşlarıma teşekkürler

mancukya

Üye
sata integre olmadigi icin sp2de donmustur ama bir an önce cd dvdni degistir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc komple değişti ;)

karakartal38

Üye
Biri bana acil yardım etsin format cd sini takıyorum f11 e basıyorum cd nin takılı olduğu sürücüyü seçiyorum sonra siyah ekranda yazılar çıkıyor bir süre sonra belli bi yerde kalıyor sanki benden bişeyler yazmamı istiyor a eşittir karşısı boşluk bişemi yazacam acaba
A;

--------------- Ekleme ---------------

aktif olan kimse yokmu

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cevabınızı bekliyorum kim görürse cevaplasın

Üst Alt