VİyoLİN
Üye
-
Konu Sahibi
-
Denemedim ama olacağını da pek sanmıyorum çünkü bilgisayar baya bi yavaşladı format olmadan olmaz...sistemi geri almayı denedinmi
işe yaradıgına sevindim bended enteresan bişi oluyordu 5 dk bir pc ekranına radyason işareti oluyor ve kan damlıyordu resimde birsuru anti vurus programı kurdum nafile olmadı en son bi pc uzman olan bi arkadaş bana sistemi geri almami bunun virüs olmadıgın sadece sistemdeki bazı ayrların degiştigini soyledi yapmı oldu
Denemedim ama olacağını da pek sanmıyorum çünkü bilgisayar baya bi yavaşladı format olmadan olmaz...
--------------- Ekleme ---------------
enginkktc sistemi geri almayı denedim ve olduDemek ki önyargılı davranmışım ama hala o kadar virüs nereye gitti anlamadım ilginç gerçekten saol
Senin olay çok basit nedeni senin oturum sınırlı yapılmış o yüzden denetim masasından kullanıcı hesap türünü değiştir düzelirarkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum cd den ön yükleme yapmıyor bios tada ayarlarını yaptım ama olmadı xp yi yükseltmek istedim bu uygulamayı çalıştırmak için yönetici olmalısınız diye bir uyarı geliyor masaüstü simgelerini düzeltiyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum simgeler yine kısayol oluyor oyun yüklüyorum yeniden başlattığımda oyun yok oluyor lütfen acil yardım edin
Buyrun i'laclı son sürümü orjinal trya siz dehasınız en iyi virüs programı hangisidir yaa bendede virüs var kaspersky kullanıyom ama işe yaramamış anlaşılan
bence avast4.8ya siz dehasınız en iyi virüs programı hangisidir yaa bendede virüs var kaspersky kullanıyom ama işe yaramamış anlaşılan
Kasmıyor ümit kaspersky a göre 2 kat daha iyi çalıştığını bile farkettirmez...
En iyi en kaliteli virüs programı Kaspersky 2009 İnternet Securutyya siz dehasınız en iyi virüs programı hangisidir yaa bendede virüs var kaspersky kullanıyom ama işe yaramamış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?