Format atamıyorum çok değişik acil

Konu Sahibi
Format atamıyorum çok değişik acil
Format atamıyorum sinirden patlıyıcam. Bilgisayarın power tuşuna bastığımda boot from cd menüsü falan hiçbirşey gelmiyor direk windows dan başlıyor acil yardım

Daha Önceden Attinmi Yoksa? ESC F8 F9 F10 Tuşlarını Dene 1 Sn Aralıklarla Devamli Dene Yada Bıosdan Seç

Konu Sahibi
Nasıl yapabilirim pc de FOXCONN yazısı geliyor ondan sonra windows yükleniyor pc açılırken boot from cd falan çıkmıyor artık yeni anakart almıştım yardım edin

Nasıl yapabilirim pc de FOXCONN yazısı geliyor ondan sonra windows yükleniyor pc açılırken boot from cd falan çıkmıyor artık yeni anakart almıştım yardım edin
TAmam İşte Düğmeye Basar Basmaz Dediğim Tuşlara Bassip Dene

Tepkiler: Esselians
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum olur inşallah :S

Olmazsa Kullanıcı Klavuzuna Filan Bak Oradan Halledersin Zor Bişey Değil

Konu Sahibi
Kullanım klavuzu yok kayboldu offf ekrana kafa atıcam şimdi biostan nasıl seçicem?

Tepkiler: DarkredBlue61
kardeşim biosa gir ayarlardan first boot deviceyi cd rom yap

Bios'a giriş tuşunu biliyor musun? Quick Boot muydu neydi aktif olduğu için hemen geçiyor, F3'ü dene biosa girmesi lazım

Konu Sahibi
Deniyorum bekleyinOf olmuyor olmuyor quick boot disable yaptim gene ayni

F1 F2 ve DEL i de dene. Ben F2 ile giriyorum mesela.

Konu Sahibi
Bende first boot device yok didik didik ettim cok degisik biosu

Konu Sahibi
Ahahaha ulan ne guldum aksam aksam klavyeye sinirlendim bios ayarlarini degistirmisim duzeldi u

Konu Sahibi
Istenmizce klavyeden tuslara basarak yaptim ama bi ozelligi degistirdigim belli butun tuslara bastim yeniden baslattim duzeldi acilde format atmam gerekiyordu yardimlariniz icin tesekkurler
Biosun fotoğraflarını çeksene daha iyi yardımcı oluruz.düzeldi mi
Evet kardesim istemeyerekte olsa duzelttim butun tuslara basarak bazen sinir işe yarıyormus

Düzelmesini istemiyor muydun :P