Forlan'dan transfer iddialarına yanıt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forlan'dan transfer iddialarına yanıt
Inter'in Uruguaylı golcüsü DiegoForlan, takımdan ayrılacağı yönündeki söylentileri yalanlayarak sözleşmesinin sonuna kadar İtalyan ekibinde kalmayı planladığını söyledi.

Bilindiği üzere deneyimli futbolcunun adı son günlerde AtleticoMineiro ile anılmış, hatta Inter Sportif Direktörü Marco Branca Brezilya ekibiyle birtakım görüşmelerde bulunduklarını doğrulamıştı.

Radio Nuevo Tiempo'ya konuşan Forlan bu iddiaları yalanlayarak, "Inter ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık daha sözleşmem var ve buna saygı göstermek istiyorum. Burada mutluyum ve ayrılmaya niyetim yok." dedi.

Sezon başında yaşadığı sakatlıkların kendisini kötü etkilediğini belirten Forlan, "Şanssız bir yıl geçirdim ama kendimi kanıtlayacağıma inanıyorum. Beni göndermek istemedikleri sürece burada kalacağım. Başkanımız Moratti'nin bana olan güvenini biliyorum. Bu yüzden transferi düşünmek için herhangi bir nedenim yok." ifadelerini kullandı.

Forlan bu sezon yalnızca 18 lig maçında forma giyebilirken, 2 kez fileleri havalandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...