Forlan'a F.Bahçe sürprizi (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Forlan'a F.Bahçe sürprizi (:

Galatasaray'a transferi gündemde olan Diego Forlan, Fenerbahçeli taraftarların sürpriziyle sarsıldı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'a transferi gündemde olan Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan'ın kendisine ait internet sitesini hacklediler.

Milliyet'in haberine göre; sitenin açılış sayfasına Forlan'ın fotoğrafı yerine Alex de Souza'nın fotoğrafını koyan sarı-lacivertliler, altına da "Türkiye'den selamlar Forlan. Yukarıdaki Alex de Souza. Kendisi Türkiye'de gördüğümüz en iyi futbolcu. Endişelenme, sen de onunla tanışacaksın" notunu yazdılar.

Tepkiler: technoshark

Atakan

Üye
Eeee, elinize ne geçti ?

nemi geçti tüm gsliler apışıp kaldı

India

Üye
heh bu haber yalan böyle bir şeyi biri yaptıysa cezasız kalmaz zaten ayrıca forlan bir dünya yıldızı alex sadece türkiyede yıldız! birde forlanın gelmesinden korkuyorsunuz o yüzden böyle şeyler yapılıyor.

DiaBLoS

Admin
Yalan haber olduğunu düşünüyorum ...

Atakan

Üye
Yalan malan değil. Daha dün site bu haldeydi ..

Forlanla aleksi karşılaştırmak devede kulak kalır

Alex'in namı Türkiye sınırlarını aşamadığı için Forlan kim la bu demiştir kesin

Tepkiler: Mertolozzi

guero

Üye

Ya bi Git kardeşim Galatasarayada Ne yıldızlar geldi (Baros-Lincoln-Elano) forlandan aman aman bişey beklemeyin ortalama bi futbolcu eğri oturuyosun ama doğru konuşBi Alex Neler Yaptığı ortda biçok GS arkadaşım var onlar ble alexe övgüler sarfediyo.Evet Alex çok farklı çok klas bi oyuncu FORLAN onunlada tanışacak quaresma-guti-baros-lincoln-elano ve adını saymadığım biçok futbolcunun tanıştığı gibi o çok üstün bi yetenek.

Atakan

Üye

Alex'e kötü futbolcu mu demişler ? Sadece Türkiye'de yıldız demişler ki, bence de böyle. Ayrıca başkasının ne düşündüğü kimseyi ilgilendirmez.

forlan la alex i kıyaslayanlara bişey demiyorum.Alex türkiye deki en iyi yerli ve yabancı oyuncudur.İstatistikler ortadır.Forlan galatasaraya geldiğinde tek başına maç falan alacak diye düşünenler kalkıp elini yüzünü yıkasın,kaldı ki ne kadar faydalı olacağını da tartışırım.Adamın dünya yıldızı olduğunu düşünmüyorum.Eski formunda da değil zaten

Tepkiler: guero

Atakan

Üye

Bu nedir ya

ssercan

Üye
Ah çekememezlik ah ne olacak bu Fenerlilerin hali
Alex Fener'e Türkiye Ligini kazandırır sadece Forlan ise At.Madrid'e Uefa Kupasını

istatistiklere bak ben birşey demiyorum kardeşim varsa daha iyisi söyle koşmuyor denilen alexin yaptıkları ortada

----------Eklendi @ 16:18:10 ---------- Yazıldı @ 16:17:08 ----------

Ah çekememezlik ah ne olacak bu Fenerlilerin hali
Alex Fener'e Türkiye Ligini kazandırır sadece Forlan ise At.Madrid'e Uefa Kupasını

aguero varken madridte forlan diyorsan hala sana adnan polat diyorum sadece

Tepkiler: guero

ssercan

Üye
O dönem hangisi daha fazla katkı yapmış araştır bakalım.Özellikle Final maçında Fulham'a 2 golu kim atmış bi araştır gel hadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...