Football Manager Handheld 2013 v4.0.1 .APK Android

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Ben Günümüzü Göz Önünde Bulundurarak Bu ve Bu Tarz Olan Hiç Bir Oyunun Türkçe Olmamasını Destekliyorum.
Aşırı İnsan Çeken, İlgi Gören Oyun ve Uygulamaların İngilizce Olması Çok Hoşuma Gidiyor.
Kaldı ki en Güzel Yönü, Gençlerin ve İngilizce Merakı Olan Herkesin İngilizceye Olan İlgisizliğini Köreltip İngilizce Öğrenmeye Yeltenmesine Ön Ayak Oluyor.
Bilenler Biraz Daha Pratik Yapıyor, Bilmeyenler ise Merak Edip Bir Çaba Sarf Ediyorlar Bir İki Kelime Öğrenmek İçin.
Ben Türkçe Uygulama Ya da Dil Seçeneği Olmamasını Destekliyorum.
Uygulamanın Kullanım Detaylarını Yakından İnceleyen ve Kullanan Birisi Olarak da Oyun Çok Sevdiğimi Söylemekten Kendimi Alamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: hereklitoz
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben Günümüzü Göz Önünde Bulundurarak Bu ve Bu Tarz Olan Hiç Bir Oyunun Türkçe Olmamasını Destekliyorum.
Aşırı İnsan Çeken, İlgi Gören Oyun ve Uygulamaların İngilizce Olması Çok Hoşuma Gidiyor.
Kaldı ki en Güzel Yönü, Gençlerin ve İngilizce Merakı Olan Herkesin İngilizceye Olan İlgisizliğini Köreltip İngilizce Öğrenmeye Yeltenmesine Ön Ayak Oluyor.
Bilenler Biraz Daha Pratik Yapıyor, Bilmeyenler ise Merak Edip Bir Çaba Sarf Ediyorlar Bir İki Kelime Öğrenmek İçin.
Ben Türkçe Uygulama Ya da Dil Seçeneği Olmamasını Destekliyorum.
Uygulamanın Kullanım Detaylarını Yakından İnceleyen ve Kullanan Birisi Olarak da Oyun Çok Sevdiğimi Söylemekten Kendimi Alamıyorum.

İlginç bir yaklaşım :hmmm

mc_dodan

Üye
neredeyse türkiye ligi hariç her lig var bu kadarmı düştük arkadaş ya

MrFinito

MrFinito

Üye
Acil Sd dosyası lazım

elmander142

Üye
arkadaslar indir dosyasi nerde lütfen yardm

mertmert21

Üye
galaxi mini 2 de acilmio ama sürumuyle uyum lu google play den indirilio ama parali

galatasaray1230

Üye
guzel

tıred_warrıors

Üye
abi bunun sd dosyası nerede

haeshin06

Üye
Armv6 destekliyormu 5570i

hereklitoz

hereklitoz

Üye
arkadaşlar oyun online mı oynanıyor bilgi verebilirmisiniz

lyon_69

lyon_69

Üye
tr yaması var mı

Systemathic

Systemathic

Üye
:tşk:

alaStar

alaStar

Üye
Bu oyunda herkes mi tek lig seçebiliyo yoksa bu benim telefonumamı özgü iphone da daha fazla lig slotu var bunu artırmanın bi yolu var mı?

Üst Alt