Football manager 2008 için bütün istekler karşılanır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Football manager 2008 için bütün istekler karşılanır!
evet arkadaşlar football manager 2008 için istediğiniz bütün istekleri elimden geldiğince karşılamaya çalışacağım. bunlar futbolcu resimleri olabilir, takım logoları olabilir, formalar olabilir, tatktikler olabilir, antrenman programları olabilir, tema (skin) olabilir. her ne isterseniz elimden geldiğince karşılamaya çalışacağım. (linkleri size pm olarak atarım) iyi yorumlar...

• Beğen
Tepkiler: kanka6868

sabri10

sabri10

Üye
ben futbolcu resimleri logolar vs.istiyorum ...şimdiden teşekkürler

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
ben futbolcu resimleri logolar vs.istiyorum ...şimdiden teşekkürler
şimdi elimde bulunan resim ve logolar lig lig ayrılmış halde. hangi lig(ler)in resim ve logolarını istiyosun? ona göre hemen yardımcı olayım

ahmeeeet

Üye
abi türkiye ligide olsun

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
abi türkiye ligide olsun
buyur arkadaşım istediklerin Turkcell Süper Ligi Yüz paketi, logo paketi ve forma paketi.

(doyaların tamamı kendime ait değildir)

shamil_007

Üye
birader bu yüz paketini, logo paketini, forma paketini nereye kaydedecez???

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi

aykut852

Üye
abi bu oyun nerde yaa

hadebebe111

Üye
Ben Tüm Ligleri İstiorum o Nasıl Olucaq Peki Tüm Fubolcuların Resimleri Gözüksün Yane !

qurbuz

qurbuz

Üye
abi ben football manager oyununu indirmek istiyorum internet 3 kere indirdim başka şey çıkıyo
banada yardımcı olursan sevinirim

abcdef4

Üye
abi bulamadımm ya ben bu oyunuu ındıremedımm yardımcı olursanıss sevınırımm turk lıgıde olsunnn managerr de

by_sivaslı

Üye
Ben e250 için oyunun kendisini istiyorum
tsklerr

BeSiKTaSLl

BeSiKTaSLl

Üye
Cm 2009 istiyorummmmmmmmm

jediknightx

jediknightx

Üye
kardeş linkler ölmüş bir bakıver ayrıca bana yardımcı olabileceğini tahmin ettiğim birşey sormak istiyorum ;
real football manager edition 2009 un TCELL Super Lig ve Bank Asya 1.Lig olanı var mı? yada bunu nasıl oyuncuları ve takımları türkiye ye uyarlıyacağım zor olamayan basit bir türkçeleştirme programı var mı?

scorpion9503

scorpion9503

Üye
abi linkler ölmüş düzelti ver :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt