Foool.exe & explorer.exe Virüsleri Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Foool.exe & explorer.exe Virüsleri Yardım ?
Arkadaslar İnternet Kafeden Flash Bellegime Bulaştı Gizli Gorunuyor Silinmiyor Nod32 Buluyor Ama Silemiyor Bat Dosyası Kodları İşe Yaramıyor
Bir Caresi Varmı ???
Virüsün Zararları
Flash Bellege Veri Aktarılmıyor
Format sistem araclarından bile atılmıyor
Sürücüde Disc Yok Seklinde Hatalar Veriyor
3/5 DENEMEDE Birseyler Siliyoprum ama silindi gorunuyor cıkartıp takınca geri geliyor virus adeta deep frezee gibi
Evdeki Pcye taktım sızmadı ama internet kafede pcye sızdı farkında degildim
virüs şimdi 3 hafıza kartı ve bi flash bellekte
yardımcı olun lutfen

baspinar

baspinar

Üye
arkadaşım COMBOFİX'le temizlemeyi dene birde olmazsa bilgi ver tekrardan ona gore yardımcı olalım bana msj yaz ben gerekli bilgiyi vereyim sana

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADA Bulunan konuyu bilgisayarınıza kurunuz bu program virüsü bulduğunda sizden silmenizi isteyecek. Ozaman silebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa tekrar buraya yazınız.

franklinda

franklinda

Üye
Arkadaşlar bir virüsü flash disk gibi harici depolama ortamlarından en kolay linux üzerinden silersiniz. Nedeni ise linux üzerinde aktif olamayacağı ve hatta hiç tanınmayacağı için silme gibi bir korumada aktif olmayacağı ve live bir cd yada dvd yede bulaşma şansı sıfır olduğunu düşünürsek çok rahat live linux le sıfırdan format la aygıtı ama detaylı format bak kalıyor mu virüs ve internet üzerinden tarat sonra bak bakalım var mı virüs. Aslen bu gibi durumlar için hazırda saklamak lazım bir live linux. Linux te çalışmayacağı için tüm işlevleri pasif olur ve silersin. Koruman gereken bilgilerin varsa virüs programı olan bir linux live cd si kullan. Ona sildir hemen silecektir çünkü virüs linux ta çalışamaz imkansız windows virüsü çalışmaz çalışsa da live cd olunca nereye bulaşacak kapat sistemi yok olsun aç tekrar devam et.

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
ue gazi sagol yardımın için hallettim sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt