Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
font zommer hata!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr
Üye
Konu Sahibi
font zommer hata!
hersey ıyı guzel fakat operayı actıgimda telefon reset atıyor operanın yazısına tersmı dusuyor nedır.butun surumlerını denedım sadece operada sıkıntı yaşanıyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
operada sıkıntı oluyor yazı boyutunu büyütmeden dene
.Kerasus.
Üye
o genel bi hata zaten
Burakkk250
Üye
arkadaşım Operayı aç.Ardından font zommer i aç.Yalnız opera kapanmasın arka planda açık kalsın.Ve istediğin yazı tipini seçip telefonu resle.Hiçbir sorun olmuyor böyle
arkadaşım Operayı aç.Ardından font zommer i aç.Yalnız opera kapanmasın arka planda açık kalsın.Ve istediğin yazı tipini seçip telefonu resle.Hiçbir sorun olmuyor böyle
font zommer zaten devamlı calısan bır uygulama yazı seklımden dolayı operaya gelınce ben 15 20dk bır gırer cıkarım nete.her seferınde aynı olayımı tekrarlamam gerekıyor her seferınde resetmı atacagız buna sarzmı dayanır.yınede sagol
font zommer zaten devamlı calısan bır uygulama yazı seklımden dolayı operaya gelınce ben 15 20dk bır gırer cıkarım nete.her seferınde aynı olayımı tekrarlamam gerekıyor her seferınde resetmı atacagız buna sarzmı dayanır.yınede sagol
vallahi dediğinden bişe anlamadım ama ben sadece 1 defa opera açıkken yazı tipini değiştirdim, ondan sonrada hiç sorun olmadı.rahat rahat giriyorum operaya, yazı tipi de istediğim yazı tipi
vallahi dediğinden bişe anlamadım ama ben sadece 1 defa opera açıkken yazı tipini değiştirdim, ondan sonrada hiç sorun olmadı.rahat rahat giriyorum operaya, yazı tipi de istediğim yazı tipi