font zommer hata!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
font zommer hata!
hersey ıyı guzel fakat operayı actıgimda telefon reset atıyor operanın yazısına tersmı dusuyor nedır.butun surumlerını denedım sadece operada sıkıntı yaşanıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
operada sıkıntı oluyor yazı boyutunu büyütmeden dene

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
o genel bi hata zaten

Burakkk250

Üye
arkadaşım Operayı aç.Ardından font zommer i aç.Yalnız opera kapanmasın arka planda açık kalsın.Ve istediğin yazı tipini seçip telefonu resle.Hiçbir sorun olmuyor böyle

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım Operayı aç.Ardından font zommer i aç.Yalnız opera kapanmasın arka planda açık kalsın.Ve istediğin yazı tipini seçip telefonu resle.Hiçbir sorun olmuyor böyle

font zommer zaten devamlı calısan bır uygulama yazı seklımden dolayı operaya gelınce ben 15 20dk bır gırer cıkarım nete.her seferınde aynı olayımı tekrarlamam gerekıyor her seferınde resetmı atacagız buna sarzmı dayanır.yınede sagol

Burakkk250

Üye
font zommer zaten devamlı calısan bır uygulama yazı seklımden dolayı operaya gelınce ben 15 20dk bır gırer cıkarım nete.her seferınde aynı olayımı tekrarlamam gerekıyor her seferınde resetmı atacagız buna sarzmı dayanır.yınede sagol

vallahi dediğinden bişe anlamadım ama ben sadece 1 defa opera açıkken yazı tipini değiştirdim, ondan sonrada hiç sorun olmadı.rahat rahat giriyorum operaya, yazı tipi de istediğim yazı tipi

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
vallahi dediğinden bişe anlamadım ama ben sadece 1 defa opera açıkken yazı tipini değiştirdim, ondan sonrada hiç sorun olmadı.rahat rahat giriyorum operaya, yazı tipi de istediğim yazı tipi

dedıgın olay bırdefalıgına mahsus bırseyse sorun yok deneyelım ozaman.ben herseferınde aynı seyı tekrarlamamız gerekecek dıye anladım.tsKler

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
dedıgın olay bırdefalıgına mahsus bırseyse sorun yok deneyelım ozaman.ben herseferınde aynı seyı tekrarlamamız gerekecek dıye anladım.tsKler

evet dediğin gıbı yaptım.sorun cıkmadı tşk.

SilentOne

SilentOne

Üye
bole sorunlar hç olmadı ben de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt