Font rengini degisebilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Font rengini degisebilir miyiz?
Arkadaslar baya arastirdim ama ele avuca sigacak bisey bulamadim. Acaba font rengini degisebilir miyiz?

najanaja

najanaja

Üye
öle bi pro görmedim ben renkler temayla alakalıdır tek yolu temayı düzenleyerek renkleri ayarlaman oda zor bi olay isimleri çok farklı görünüyor siscontents te nerenin neresi olduğu anlaşılmıyor yani sadece rasgele deiştirip denersin ben n82 de çok uğraşıyodum tema renkleriyle tema da olmasını istemediğim renkleri rasgele deitiriyodum genelde istediğim gibi bişey çıkıyodu ortaya :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben de temanın renklerini değişiyom ama hiç normal yazı rengini beyazdan başka bir renge dönüştüremedim...

Mert Gürbüz

Üye

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bir de bilgi versen kardeşim güzel olurdu...

najanaja

najanaja

Üye
walla dedim kardeşim bende bilmiyorum ne nereyi deiştiriyo dedim gibi isimleri çok farklı hiçbi zaman çözemedim ben o isimleri dedim gibi rasgele renk deiştiriyodum mesela tema da sarı renk war ve ben sarı sewmiyom diyelim bütün sarı renkleri bulup sewdiğim bi renk yapıyodum öle yani bilmediğim için bi ayrıntılı bilgi weremicem maalesef. menüyü deiştirmişsin zaten dimi yoksa bu deiştirmek istediğinmi ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yok temam tamam sadece font rengini kirmizi yapacam. Var mi kirmizi fontu olan bir tema

najanaja

najanaja

Üye
walla hiç hatırlamıyorum kardeşim benim tele yüklediklerimi biliyorum sadece bende de kırmızı yok muhakkak wardır ama aklımda yok bi isim maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...