Font Rengi Değişilebilir mi? [İSTEK]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Font Rengi Değişilebilir mi? [İSTEK]
Konu yanlış yere açılmışsa şimdiden özür dilerim...Arkadaşlar yazı rengini değişme gibi bir olasılık var mı?

najanaja

najanaja

Üye
war o iş temayla alakalı ma biraz karışık siscontents ile değiştirebilirsin ama onda da bi sürü yer var hangisi nerenin rengi bilmek lazım bilmeyince en fazla rasgele istediğin renkleri deiştirecen bildiğim kadarıyla başka yolu yok.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bu yolu soylemistiler oncecen ama cok ziriltisi varmis. Keske direk sis olarak degisebilseudik. Ya fontzoomer programinin boyle bir ozelligi de olsaydi.

koray777

koray777

Üye
fontzoomer programıyla fontu değiştirdiğimizde altyazılı videolarda altyazı rengi siyah olduğu için izlenmiyor. bu sorunla ilgili ben de araştırma yapıp konu açtım ama malesef ben de çözüm bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu şeyin rengi değişiyo yakında bunun da rengini değişmenin yolu bulunur inş...:stres:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim kullandığım bir tema vardı font rengi kırmızıydı yani yapılabilir aslında.

najanaja

najanaja

Üye
fontzoomer programıyla fontu değiştirdiğimizde altyazılı videolarda altyazı rengi siyah olduğu için izlenmiyor. bu sorunla ilgili ben de araştırma yapıp konu açtım ama malesef ben de çözüm bulamadım.

hadi ya bu olay fontzoomer dan mı kaynaklanıyo bunu yeni duyuyom bak :) bende bi ara deneme amaçlı bi film attım bi baktım simsiyah hiç bişey okunmuyo belle den kaynaklanıyo sandım bu kötü olmuş diyodum :) sayende öğrenmiş olduk :tşk: yalnız arkadaşın isteğiyle senin cvp arasında en ufak bağlantı yok :) senin dediğin yazı rengini deiştirmekle alakalı deil proyla alakalı.

- - - Eklendi - - -

benim kullandığım bir tema vardı font rengi kırmızıydı yani yapılabilir aslında.

onu temayı yapan vatandaş yapım aşamasında ayarlıyo zaten yapılamz deil sonradan deiştirmek biraz uzun iş benim dediim yöntemle ben hala o isimleri çözemedim hangi renk nereyi ilgilendiriyor. N82 de çok uğraşırdım temalarla önce temanın renklerine bakardım sonra beğenmediğim renkleri deiştirirdim idare edr bişeyler çıkıyodu yine ortaya :) deneme yanılma yöntemiyle yapıyodum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
İşte kardeş diğer telefonların çoğunda renk değişiyo neden bizim telefonlarda yok... :vur

najanaja

najanaja

Üye
İşte kardeş diğer telefonların çoğunda renk değişiyo neden bizim telefonlarda yok... :vur

yabancı bi sitede bu proyla bazı yerlerin renginin değiştirebildiği yazıyor deneyip bakmak istersen.

http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...er-1-07-turkce-ve-sadece-maxicepte-70246.html

araştırmaya dewam ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

buda siscontents ile nasıl yapılır küçük bi bilgi. Aslında işlem çok basit sadece o yerlerin isimlerini bilmekte iş :)

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi

yabancı bi sitede bu proyla bazı yerlerin renginin değiştirebildiği yazıyor deneyip bakmak istersen.

http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...er-1-07-turkce-ve-sadece-maxicepte-70246.html

araştırmaya dewam ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

buda siscontents ile nasıl yapılır küçük bi bilgi. Aslında işlem çok basit sadece o yerlerin isimlerini bilmekte iş :)

Sağolasın kardeşim ben de ingilizce bilgime güvenerek yabancı sitelerden buluyorum bazı programlar ama bulduğum sitelerin yarısı ya virüslü ya da bozuk dosya veriyo o yüzden pek uğraşmıyorum... Sen verdiysen denerim hemen...
Bu arada siscontent ile her yerin rengini değişme imkanımız yok mu?

- - - Eklendi - - -

Vaaay siscontent ile değişmek kolay işmiş yarın sabah deneyecem :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
elbette önizlemelere bak bütün renkler orada mevcut hepsini deiştirebilirsin sen sadece temada hangi rengi deiştirmek istiyosun mesela yeşil renk war bütün yeşilleri istediğin renk yap mesela yada isimleri çözebilirsen öle hallet ama pek ing. bakma benimde iyidir ing ama hala tam çözemedim :) rica ederim...

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bakacaz artık sorun yaşadığım yerleri int den araştırırım ama bu programı kullanmayı pek bilmiyorum var mı sitede resimli anlatım?

najanaja

najanaja

Üye
walla bilmiyorum belki vardır ama emin ol ihtiyacın yok çok basit bi pro biraz kurcukladınmı herşeyini çözersin ben kimseden yardım almadım kendim kurcalayarak çözdüm pro nun herşeyini şimdi bütün sis dosyalarında her türlü oynamayı yapabiliyorum. sitede son sürüm türkçesi mevcut onu bul indir zaten kurulum falan yapılmıyo basıyon çalışıyo sis i içine sürükle sis dosyasının bütün içeriğini gör.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sitede sis content prp sunu bulamadım yardımcı olabilir misin?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeş. sana bi tiyo sağda aramanın solundaki google arama kısmından ararsan pat diye çıkıyo aradığın şey :) diğeri pek işe yaramıyo alakasız biçok link gösteriyo.

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/sis-contents-v-1-7-4-build-74-a-623341.html

Sağolasın üstat tüyo için... ;)
Link için de ayrı :tşk:

- - - Eklendi - - -

Yahu bu siscontent manyak bir programmış türkçe olması baya bi işimi kkolaylaştırdı... Bildiğin mif dosyalarını alabiliyorsun simgeleri başka temanınkilerle değiştirebiliyorsun falan filan... Ellerin dert görmesin üstat...:bud:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

Sağolasın üstat tüyo için... ;)
Link için de ayrı :tşk:

- - - Eklendi - - -

Yahu bu siscontent manyak bir programmış türkçe olması baya bi işimi kkolaylaştırdı... Bildiğin mif dosyalarını alabiliyorsun simgeleri başka temanınkilerle değiştirebiliyorsun falan filan... Ellerin dert görmesin üstat...:bud:
aynen ben mif leri nasıl çıkartıyom sanıyosun hepsi basit işlemler sis üzerinde herşeyi yapabilirsin e sen biraz kurcukla bakalım hadi kolay gelsin. Rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt