FolderMount data dosyaları taşımak bu kadar kolay olmadı türkçedir

Sponsorlu Bağlantılar

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
FolderMount data dosyaları taşımak bu kadar kolay olmadı türkçedir
FolderMount [ROOT] root gereklidir
Açıklama
KÖK gereklidir. Onsuz, uygulaması başlatmak olmayacaktır.
Sorunlar? Play Store E-POSTA DEVELOPER bağlantıyı kullanın.Bugün bazı uygulamalar dahili SD kart (örneğin oyunlar, podcast, çevrimdışı RSS içerik, resimler, videolar, çevrimdışı navigasyon yazılımı) üzerinde büyük dosyaları saklamak. Harici SD çok daha büyük ise genellikle kullanıcılar küçük bir iç sd kart boyutu (~ 16GB) var (~ 32-64GB). Bu uygulamalar kullanıcıların çoğu Play Store'dan indirmek varsayılan olarak iç sdcard kendi uygulama verileri kaydetmek ve dahili SD kart bellek açlıktan kadar veri depolamak için harici SD kartı kullanmak için bir seçenek yok. FolderMount bu konuda çözüm olduğundan. Bu uygulama harici sdcard böylece gerçekten harici kart var içerikli iç sdcard klasörleri doldurma klasörlere iç sdcard klasörleri bağlantı yeteneğine sahiptir. Bu bize boş alan yardımcı olur ve birden fazla oyun / kaldırmak için gerek kalmadan aynı anda depolanan büyük veri ile uygulamalar var. Harici sdcard ile Nexus cihazlar için, bu uygulama örneğin bir USB flash sürücü bağlantı klasörleri yardımcı olacaktır.
FolderMount Özellikleri:
Harici SD klasörlere * Dağı dahili SD kart klasörleri.
* Bir çift eklendiğinde dış iç içerik taşıyın. (Dialog istemi)
Android 2.3 için * Destek - 4.2.2.
* Holo boyunca temalı ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü tasarımı.
* Bu sdcard montaj durumu ve yeniden monte gerekirse kontrol edecektir.
Howto
* Bir klasör çift ekleyin. Kaynak iç sdcard ve hedef sizin extSdCard olan
* Ekledikten sonra, FM sizin için dosyaları taşımak için sunacak. Evet tıklayın.
* Taşıma işlemi bitene kadar PIN tıklayın sonra bekleyin. PIN yeşile döner, tüm hazırsınız.
* Dosyaları montaj sonra kaynak ve hedef hem de var olacaktır. Bu beklenen ve normal olduğunu. Eğer iç sdcard gördüğünüz dosyaları aslında şimdi harici sdcard ikamet ve "unpin" çifti, size iç sdcard yine boş olduğunu göreceksiniz.
Orada aynı işlevi yapmak diğer uygulamalar ama bu bir Holo temalı uygulaması ve sezgisel bir arayüz ile Android 4.2 desteği getirmek için ilk.
Eğlenceli :-) var

Programı kurun ve ilk kurulum tamamlanınca telefonu resetleyin. Oyunun veri dosyasını hafıza kartındaki Android/data veya Android/obb klasörü içine yapıştırın. Apk kurun ve oyunun veri dosyası ile aynı isimde boş bir klasörü de Telefon hafızasında oluşturun. Okey deyin ve iğneye dokunun yeşil olsun. Sonra oyuna girin. Örnek: Extcard/,android/obb/com.rockstargames.gtavc Sdcard/Android/obb/com.rockstargames.gtavc (Boşu telefon hafızasına açılacak)




 


Üst Alt