Folderenhancer (ios 4.0.1) harika bir yapı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Folderenhancer (ios 4.0.1) harika bir yapı.
Merhaba arkadaşlar sizlerle Folder enhancer aracını paylaşmak istiyorum. üstün özellikler ve hız acısından oldukça harika bir tweaks oneriyorum size Lakin ios 4.1 desteklemiyor hala 4.0.1 yada 4.0 kullanan jailbreakli telefonlar için kaçırılmayacak bir uygulama
1-320 adet klasör oluşturma
2-klasör içinde klasör
3-aşırı hızlı klasör açılması
4-tam boy klasör sistemi
ve sayamıyacagım bir cok ozellik ayrıca iconoclasm birlikte de çalışmakta videosunu veriyorum ayrıca ordan izleyin kararı siz verin. Lakin ben bunun için tekrar 4.0.1 e dönüş yaptım.

evet ne yapmamız gerekiyor öncelikle cydia yı acıyoruz alttaki source u ekliyoruz

ekleme işlemininden sonra Folderenhancer diye search yapıyoruz cydia da karsınıza 2 tane folderenhancer aracı cıkacak biri paralı olan ucretli yani cydia store un sattıgı ordan ücretsiz olanı secip yükleme yapabilirsiniz. güle güle kullanın.

--------------- Ekleme ---------------

• Beğen
Tepkiler: ifastboy, Revengeful ve cptalperen

cptalperen

cptalperen

Üye
harika çok teşekkürler :D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
bn teşekkür ettim.

hakankurban

hakankurban

Üye
4.1 olanıda çıktı cydia da mevcut

kemal21

kemal21

Üye
Ben seye takıldım senin iconlarin nasıl öyle dağınık duruyor acaba

boya54

boya54

Üye
bende 3gs 4.0.1 var denedim olmadi exit safe moda geciyor telefon.

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım herhangi bi yerde yanlıslık yapmıs olabilirisn bu arada ikonlar nasıl o sekilde duruyor konusuna gelirsek iconoclasm var cydia da arat onu yukle onunla ikonlarını istedigin sekilde ayarlıyarak durmalarını saglarısn kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt