carantinas
Üye
Folderenhancer (ios 4.0.1) harika bir yapı.
Merhaba arkadaşlar sizlerle Folder enhancer aracını paylaşmak istiyorum. üstün özellikler ve hız acısından oldukça harika bir tweaks oneriyorum size Lakin ios 4.1 desteklemiyor hala 4.0.1 yada 4.0 kullanan jailbreakli telefonlar için kaçırılmayacak bir uygulama
1-320 adet klasör oluşturma
2-klasör içinde klasör
3-aşırı hızlı klasör açılması
4-tam boy klasör sistemi
ve sayamıyacagım bir cok ozellik ayrıca iconoclasm birlikte de çalışmakta videosunu veriyorum ayrıca ordan izleyin kararı siz verin. Lakin ben bunun için tekrar 4.0.1 e dönüş yaptım.
evet ne yapmamız gerekiyor öncelikle cydia yı acıyoruz alttaki source u ekliyoruz
ekleme işlemininden sonra Folderenhancer diye search yapıyoruz cydia da karsınıza 2 tane folderenhancer aracı cıkacak biri paralı olan ucretli yani cydia store un sattıgı ordan ücretsiz olanı secip yükleme yapabilirsiniz. güle güle kullanın.
--------------- Ekleme ---------------
1-320 adet klasör oluşturma
2-klasör içinde klasör
3-aşırı hızlı klasör açılması
4-tam boy klasör sistemi
ve sayamıyacagım bir cok ozellik ayrıca iconoclasm birlikte de çalışmakta videosunu veriyorum ayrıca ordan izleyin kararı siz verin. Lakin ben bunun için tekrar 4.0.1 e dönüş yaptım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet ne yapmamız gerekiyor öncelikle cydia yı acıyoruz alttaki source u ekliyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekleme işlemininden sonra Folderenhancer diye search yapıyoruz cydia da karsınıza 2 tane folderenhancer aracı cıkacak biri paralı olan ucretli yani cydia store un sattıgı ordan ücretsiz olanı secip yükleme yapabilirsiniz. güle güle kullanın.
--------------- Ekleme ---------------