Fnatic takımının destekçisi YellOwStaR emekli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Fnatic takımının destekçisi YellOwStaR emekli oldu
Uzun yıllardır dünya espor camiasında bulunan ve sayısız başarıya sahip olan Fnatic takımının profesyonel League of Legends destekçi rolünde görev alan Bora ''YellOwStaR'' Kim, artık esporu bıraktığını ve emekliye ayrıldığını açıkladı. İlk olarak profesyonel kariyerine Saldırı Güçü Taşıyıcısı rolünde başlayan YellOwStaR, ardından destek rolüne geçmiş ve uzun süre sihirdar vadisinde bu rolde mücadele etmişti. Fnatic takımında oynuyor iken sayısız kişisel başarı ve ödül kazanan ünlü oyuncu Bora, toplam 6 yıllık kariyerinde 5 LCS şampiyonluğu yaşadı ve 5 defa da dünya şampiyonasında mücadele etme şansını yakaladı.



Ayrıca kişisel olarak En İyi Destek Oyuncusu ve En Değerli Oyuncu(Most Valuable Player=MVP) ödülünü kazandı. Ünlü oyuncu resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, artık 25 yaşında olduğunu ve saatlerce bilgisayar başında oyun oynamanın onu yormaya başladığını söyledi. Her ne kadar hala daha espor heyecanına sahip olduğunu ve takım arkadaşlarıyla vakit geçirmenin güzel olduğunu söylen oyuncu artık bu işi yapmaktan gerçekten yorulduğunu söyledi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fnatic takımı haricinde daha önce rol aldığı SK Gaming, agains All Authority, Team SoloMid ve Millenium takımlarına da ayrıca teşekkür etti. Espor ortamını çok özleyeceğini ve bırakmayı hiç istemediğini söyleyen oyuncu, yorulmanın dışında da özel hayatındaki bazı engellerin artık bu işi yapmasına engel olduğunu açıkladı.

Alıntıdır.
 

Benzer Konular

Legendary.
Cevap
27
Görüntüleme
2K
Glania95
esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
851
esokmen
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
473
doctorrr
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
393
delrico


Üst Alt