FN tuşu işlev görmüyor neden????

Sponsorlu Bağlantılar

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
FN tuşu işlev görmüyor neden????
toshiba satellite L505D marka ve model bilgisayar fn tuşu işlev görmüyor xp işletim sistemi kurulu. hotkey utility ne varsa yukledim ama tık yok nedir bunun çaresi ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
tek başına kullanılmaz o tuş diğer ilgili tuşlar ile kullanılır

u_cosar

u_cosar

Üye
Belkide kısayol tuşları aktifliğini kaldırmış olabilirsin benimde bir kere başıma geldi denetim masasında bir yerde düzeltmiştim ama nerede tam hatırlamıyorum.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
tek basına zaten kullanılmaz fn+ f1 f2 f3 f4 f5 f6 vb tuslarla bırlıkde kullanılır ekran parlaklıgı arttırma yada kısma vb formlarda arastırdım ama hotkey yada bilmemne utility yada bios update le ılgılı oldugu soylenıor ama bunlarn hıc bırı ıse yaramadı bıos update yapamadım ztn bu verdıgım marka modelın tek sahıbı benmym anlamıorm

Vforİnci

Üye
Format at kardeş.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
vala formattan sonra boyle oldu ya onca pc sorunu cozdum su tus benı delı ettı :)

serhates

serhates

Üye
her laptopta aynıdır. genelde formattan sonra fn tuşu aktif olmaz. fn tuşunu aktif hale getirmek için sistem programı olmalı. benim samsungda öyle, acer da da öleydi. sende toshibanınkini bi araştır. programın ismi easy ile başlıyordu ama tam hatırlayamıyorum. driverı toshibanın kendi sitesinde bulabilirsin

Üst Alt