fmobi uygulamasını açabiliyorum fakat tweeties uygulamasını açamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaksucuk

Üye
    Konu Sahibi
fmobi uygulamasını açabiliyorum fakat tweeties uygulamasını açamıyorum.
bu uygulamaların ilk başta ikisinide açamıyodum.Qt programını fmobini kendi sitesinden yükledip kurdum.uzun uğraşlar sonunda uygulamayı açtım.neyse bu uygulamalar Qt tabanlı olduğu için tweeties ve tweetian uygulamaları açar diye düşündüm.tweeties ve tweetian uygulamarını yükledim.yine tweeties programını sign in dediğimde network error ağ hatası veriyo wifi ile bağlanıyorum.tweetiandada error hatası veriyo.bunu sebebi nedir arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.fmobi uygulamasın şuan kullanıyorum.telefonumun markası c6-01 nokıa belleyi kullanıyorum.

yaksucuk

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden yokmu be

maklube

Üye
fmobi sorununu bende oyle hallettim ama twitter kullanmiyorum kardes tweetiani hic denemedim

manyax2007

manyax2007

Üye
kardeş muhtemelen qt bileşenlerinden biri eksiktir. öncelikle nokia mağazadan fmobi' trial (ücretsiz) versiyonunu telefonuna kur onunla birlikte zaten qt'nin bütün eklentileri kurulmuş olacaktır yani qt ile çalışan bütün uygulamaları bu yöntemle çalıştırabilirsin ardından fmobi triali kaldırırsın ben qt sorunumu bu şekilde hallediyorum umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt