Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fmobi kapanma sorunu YARDIM!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ytghan21
Üye
Konu Sahibi
Fmobi kapanma sorunu YARDIM!
Selam herkese,fmobi son sürüm dahil açtıktan bi süre sonra kendı kendıne kapanıyor.Ama fmobide çok iyi bi uygulama onnn bi çözümü varmıdır lütfen yardım .
Silinen Üye 2000119
Kapalı Hesap
Program düzgün yüklenmemiştir muhtemelen.
Programı kaldır ve tekrar kur programı çalıştırmadan önce telefonu bi yeniden başlat. Bazı programlarda bazen böyle oluyo muhtemelen düzelecektir
çok denedim format attım eski sürümlerini yükledim yine aynı sorun galiba fazla ram kullanınca kapanıyomuş ama kullanılmıyor böylede kaapanıyor sürekli
Makale_Helvetia
Üye
belle refresh güncellemesini yap ardından tekrar yükle fmobi'yi..eski bellede isen hala o sorunluydu zaten.bunda yapmaması lazım.bende sorun yok
ytghan21
Üye
Konu Sahibi
Refresh yüklü daha bugun yukledım fmobi 3.03 ü bakalım normalde 2 gün sonra falan başlıyordu kapanmaya bi denıyım inşallah kalkmıştır sorun.
ytghan21
Üye
Konu Sahibi
Dün yine kapandı ama bi kez kapandı önceden sürekli kapanırdı.dün baya bi durdum sohbet ettim.sorun olmadı bakalım bundan sonra olacakmı
- - - Eklendi - - -
Bugun yine oldu ya sizde olmuyormu yadım edecek yok mu ??????
ID68
Üye
aynısı bendede oluyor du ama öyle dediğin gibi sık sık değil özellikle yazışırken artık durmadan bastığım icin mi yoksa klavyeyi kapatmadan gönderdiğim için mi bilmem ama çok sık olmuyor nadir.