fm radio car skin anil41kocaeli

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
fm radio car skin anil41kocaeli
[/url][/IMG]
joshlog mod şarttır resource apps restart

Ekli dosyalar

Tepkiler: MaxipmaN ve alexkara
paylaşım için teşekkürler anil Yanlız diğer konuyu güncellesen daha hoş olur! her duvar kağıdı için ayrı konumu açacaksın? Yani gereksiz konu kalabalığı oluyor

Tepkiler: asigsasi

bugün konu açmış telefonu sattım diye oda android çi olacakmış

bence satmamiştir ama bellide olmaz belki sonunda başarmıştır acaba hangi sisteme geçicek Bizim gibi anlayışlı kişilerle karşılaşır umarım

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

bence satmamiştir ama bellide olmaz belki sonunda başarmıştır acaba hangi sisteme geçicek Bizim gibi anlayışlı kişilerle karşılaşır umarım

zor dostum ben bu forum daki android bölümün den soğudum ne türkçe kelime var ne hiç bilmeyen bi kişinin yüklemesi için çoğu konuda açıklama bile yok symbian daki hoşgörü yok

zor dostum ben bu forum daki android bölümün den soğudum ne türkçe kelime var ne hiç bilmeyen bi kişinin yüklemesi için çoğu konuda açıklama bile yok symbian daki hoşgörü yok

android basit dostum ya data içine yada obb içine atıyorsun dosyaları
geriside teferruat zaten, en iyisi wp gibi görünüyor artık

MaxipmaN

Üye
adam tam uçmuşken satıyo teli bence çok iyi olmuş indirip kullancam

achambo

Üye
internette rahat dolaşabilsem e7 den şikayetim yok bir de instagram ve tapatalk olaydı tadından yenmezdi

Bahadır abi Android te bende varım bırakmam Anıl kardeşimi yalnız.

Tepkiler: yaren_dede