fm radio car skin anil41kocaeli

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
fm radio car skin anil41kocaeli
[/url][/IMG]
joshlog mod şarttır resource apps restart

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve alexkara

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler anil Yanlız diğer konuyu güncellesen daha hoş olur! her duvar kağıdı için ayrı konumu açacaksın? Yani gereksiz konu kalabalığı oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
paylaşım için teşekkürler anil Yanlız diğer konuyu güncellesen daha hoş olur! her duvar kağıdı için ayrı konumu açacaksın? Yani gereksiz konu kalabalığı oluyor :)

anıl da symbian bölümünü bıraktı :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bugün konu açmış telefonu sattım diye oda android çi olacakmış:)

bence satmamiştir ama bellide olmaz belki sonunda başarmıştır :) acaba hangi sisteme geçicek Bizim gibi anlayışlı kişilerle karşılaşır umarım :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

bence satmamiştir ama bellide olmaz belki sonunda başarmıştır :) acaba hangi sisteme geçicek Bizim gibi anlayışlı kişilerle karşılaşır umarım :D

zor dostum ben bu forum daki android bölümün den soğudum ne türkçe kelime var ne hiç bilmeyen bi kişinin yüklemesi için çoğu konuda açıklama bile yok symbian daki hoşgörü yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye

zor dostum ben bu forum daki android bölümün den soğudum ne türkçe kelime var ne hiç bilmeyen bi kişinin yüklemesi için çoğu konuda açıklama bile yok symbian daki hoşgörü yok

android basit dostum ya data içine yada obb içine atıyorsun dosyaları :)
geriside teferruat zaten, en iyisi wp gibi görünüyor artık :)

MaxipmaN

Üye
adam tam uçmuşken satıyo teli bence çok iyi olmuş indirip kullancam

achambo

achambo

Üye
internette rahat dolaşabilsem e7 den şikayetim yok bir de instagram ve tapatalk olaydı tadından yenmezdi

bjkmert45

bjkmert45

Üye

Bahadır abi Android te bende varım bırakmam Anıl kardeşimi yalnız. :) :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt