Fm Kullanıcılarının Dikkatine: Hangi Taktiği Kullanıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fm Kullanıcılarının Dikkatine: Hangi Taktiği Kullanıyorsunuz?
fm kullanan sevgili arkadaşlarım. oyununuzda kullandığınız başarılı olduğunuz, bana önerebileceğiniz taktikler nelerdir? yorumlarınızı bekliyorum. cevaplarınıza taktiğinizin bi resminide eklerseniz daha çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum sizlere. iyi yorumlar...

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
fmde özel bir taktigim yoqtu abi 4-1-2-1-2 yada 4-2-2-2 olarak oynatıodm sag vee sol kanatların oklarını ıler dogru cıkartıodum hucum ve direkt pasları işaretlıorm offside taktigi uygulamıorm defans sureklı cakılı defans oynuodu onlerınede saglam bı DMC ısı goturuodu ama Cm bambaska Dıablo Taktıgı caktınmı ıs bıtıo Ama bu Dıablo Taktıgını Fm yede uygulamıslar Ark ole demıstı Cmdekının aaynısı oluomus ıstersen bı arastır ben arastırcam bulursam sana lınk gonderırım

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
fmde özel bir taktigim yoqtu abi 4-1-2-1-2 yada 4-2-2-2 olarak oynatıodm sag vee sol kanatların oklarını ıler dogru cıkartıodum hucum ve direkt pasları işaretlıorm offside taktigi uygulamıorm defans sureklı cakılı defans oynuodu onlerınede saglam bı DMC ısı goturuodu ama Cm bambaska Dıablo Taktıgı caktınmı ıs bıtıo Ama bu Dıablo Taktıgını Fm yede uygulamıslar Ark ole demıstı Cmdekının aaynısı oluomus ıstersen bı arastır ben arastırcam bulursam sana lınk gonderırım
çok teşekkür ederim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt