Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FLYİNG F916'yı Bilenler...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenomen5756
Üye
Konu Sahibi
FLYİNG F916'yı Bilenler...
Arkadaşlar, FLYİNG F916'yı Bilenler ve kullananlar bilgi verebilir mi? Ben de bu telefonu kullanıyorum da._YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?_ Özellikle de Şu Telefon Nedir Acaba.İlk Aldığıdan Beri Böyleydi.Çok Önemli...
Doğuş Pertez
Admin
2.6 inch, 240×320 pixels ekran çift sim kart function bluetooth 3g destekliyor
unutma007
Üye
Çok güzel bi telefoın ben kullanıyorum orjinal 1112 bataryası tak dahada güzel olur fazla müzik falan dinlemediğin zaman fili falan dayanıyor 1gb kart var ses ve tv mükemmel çift hat sorunusuz sesine diycek yok açıkcası tavsiye ederim herşeybi yana nokia ince şarj ve bataryası kullanabiliyor 3 gün sonra yedek parça aramıyacaksın demektir buda veb tavsiye ederim telsim ve türkcell kullanıyorum
fenomen5756
Üye
Konu Sahibi
TEŞEKKÜRLER.ama simkart 1'im kendi kendine bozuldu.telefon görüyor ama arama olmuyor, gelmiyor.hoperlör cızırtı yapıyordu, biraz sarsıldı galiba kablosu tam koptu, ses biraz azaldı ama güzel çıkıyor.sanırım bi hoperlör devre dışı.NEDE OLSA MADE İN CHİNA.katlanacaz...