.flv yi mp4 formatına direk çevir:)

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
.flv yi mp4 formatına direk çevir:)
Arkadaşlar geçen gün internetten pc ye işlergüçler dizisini indireyim dedim. (diZi çok komik öneririm:D ) Neyse .flv formatinda indi. Bende telefona attim çalışmadi. Dosya adı hv-88.flv gibi birşeydi. Bende birşey denedim. Telefona attığım dosyanın adını hv-88.mp4 olarak değistirınce bır baktım dosya çalıştı dizimi izleyebildim.

Ben yeni ögrenmiş oldum. Daha önce burda veya başka sitelerde konu açılmış olabilir. Ben kesinlikle başka yerde görmedim. Tamamen rastgele oldu. İşinize yarayabilir bilmeyenler için. İyi forumlar:)

arslanla

arslanla

Üye
İyi de herzaman olur mu ki?

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Herzaman olmayabilir ama işe yaradiğida olur. Ben eğer bunu bulmasaydım 400 mblik dosyayı çevirmekle zaman kaybedecektim.

burakkk97

Üye
her zaman olmaz. ornegin ben mp4 videoya denk geldim flv player (bildiginiz su gicik olan :)) ile acti. kisaca videonun codec ine bagli.

sefaturut

Üye
ben film indiriyorum internetten avi olarak net şekilde açıyo 701 flv denemedim ama rasgelirse verdiğin bilgi için teşekkür ederim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben bu aralar çok film indiriyorum telefona atıyorum hepsini açıyor ama bazılarının ses desteklemiyorum uzantıları şöyle .xvid .brrip .avi genelde uzantılar bunlar ve filmleri açıyor ama bazılarının sesi çıkmıyor mp4 yapsam olurmu acep :D

versino2

versino2

Üye
değiştiriyorum yine flv player den açıyor

burakkk97

Üye
her zaman olmaz. ornegin ben mp4 videoya denk geldim flv player (bildiginiz su gicik olan :)) ile acti. kisaca videonun codec ine bagli.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

Örneğin resimdeki dosyayı açmadı telefonda. Bende telefonda yeniden anlandır yaparak sonuna .mp4 yazdım çalıştı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim o senin dediğin her zaman olmuyor işte ben de çok denedim öyle... O videonun int e ne şekilde yüklendiğine bağlı galiba... Benden tafsiye total video converter ile çevirip öyle atın hem kaliteyi artırıp daha iyi görsellik de sağlamış olursunuz gayet başarılı olur emin olun...

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o senin dediğin her zaman olmuyor işte ben de çok denedim öyle... O videonun int e ne şekilde yüklendiğine bağlı galiba... Benden tafsiye total video converter ile çevirip öyle atın hem kaliteyi artırıp daha iyi görsellik de sağlamış olursunuz gayet başarılı olur emin olun...

kardeşim zaten herzaman olmayabilir demiştim. Ama olduğu zamanda işe yarıyor işte. Denemek bedava. Ben geçen gün karşılaştım 400 mb lik dosyayı çevirmekten kurtuldum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt