VKUCUKSAHİN
Üye
yok aga flv çalışmıyor bence programlarda deil komple sistemde hata var![]()
Yürüyün arkadaşlar Filandiya'ya

yok aga flv çalışmıyor bence programlarda deil komple sistemde hata var![]()

çoğu siteden flv şeklinde iniyor.. işim yok birde onları mp4 mü yapmaya çalışayım?? ve dediğin gibi fazla yer kaplıyorBu flv takintisini anlamadim ya ? Mp4 izleyin muthis kaliteli oluyor ama cok yer kapliyor .:
npcaz npcaz npcaz![]()

int paketi var c6-01 var youtube dısında intdn film izlemıyorum acılan bir kaç site söyleyin![]()
Elini sallayarak birine gir açar
Ama Türk sitesi olsun 
flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorumsadece sen değilsin kardeşim açamayan.. bir çok kişi açamıyor, bende açamıyorumama nedense 1-2 kişi var forumda onların demesiyle ÇATIR ÇATIR açıyormuş onlar!!!
Anna da çatır çatır flv açıyodu bellede bu imkansız oldu....nokia destek hattını aradım....tekrar güncelleme yapın dedi....kaç kere yaptım....flv işi yaş oldu....bide müşteri temsilcisi beceremiyor olabilirsiniz demezmi???ulennn kaç yıldır telefonlar üstüne uzman olduk.... Böle boğasım geldi adamı)
flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorum