milestone
Üye
flv okuyucu yada converter
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=321174
Öncelikle konunun yeri burası değil ise verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek başlamak istiyorum....
yukarıda alıntı yaptığım linkler sitemizde bulunan flv converter konuları lakin hiçbiri çalışmıyor.. 5800 xm telefonum var, internete telefonla bağlanmam mümkün değil o yüzden youtubedan bilgisyarıma indirdiğim videoları telefonuma yüklemek ve telefonumdan seyretmek istiyorum,,, videolar telefonda "flash" sembolü ile görünsede çalışmıyor, bu videoları telefonda çalıştırabileceğim yada bilgisayarda başka formatlara çevirebileceğim bir yazılım tavsiye edebilirmisiniz?
Free FLV Converter 6.7.4 Download / İndir / Software / Yükle Programcı Program Linkleri 0 10.03.2010 12:30:01 Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter 1.6 Download / İndir / Yükle Programcı Program Linkleri 0 12.09.2009 22:30:00 Leawo FLV Converter Pro ile FLV ile FLV formatındaki videoları istediğiniz tüm video forma Programcı Program Linkleri 0 25.07.2009 19:30:04 LetsFun FLV Converter 6.1 Download / İndir / Yükle Programcı Program Linkleri 0 19.05.2009 11:30:02 Free FLV Converter Download / İndir / Yükle
Öncelikle konunun yeri burası değil ise verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek başlamak istiyorum....
yukarıda alıntı yaptığım linkler sitemizde bulunan flv converter konuları lakin hiçbiri çalışmıyor.. 5800 xm telefonum var, internete telefonla bağlanmam mümkün değil o yüzden youtubedan bilgisyarıma indirdiğim videoları telefonuma yüklemek ve telefonumdan seyretmek istiyorum,,, videolar telefonda "flash" sembolü ile görünsede çalışmıyor, bu videoları telefonda çalıştırabileceğim yada bilgisayarda başka formatlara çevirebileceğim bir yazılım tavsiye edebilirmisiniz?